Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Ulaşabilen var mı arkadaşlar ne zaman açıklayacaklar şu sonuçları
-
kardeşim bu ne zaman açılanacak ona göre kız isteyeceğiz kazanırsak.açıklansın artık
-
@zeus aradım şimdi bilgi vermiyorlar çok yoğunluk olduğu için telefonlar meşgulmüş
-
Yoğunluk varsa desenize bugünde aciklanmayacak
-
Ya kafayı yedim.Tıklanma rekoru kırmıştır jandarmanın o sayfası her beş dakika da bir bakıyorum.Bu gün açıklanır gbi düşünüyorduk sayfa da bir harektlilik olsa bi kitlensede yüklendigini anlasak o bile yok
-
@zerge bendeki bu kazanacağım hissi ekranı görmeden geçmeyecek neyime guvendimse inanmisim:D:D
-
@calii belki de gercekten hissediyorsunuzdur:)
-
@zerge uygulama işi olmasa :):)
-
Mulakat sonuçları kacta açıklanmıştı?
-
@sinan-ozcan liste sabah on gibi
-
17 olmadan açıklanacak gbi bugun
-
@zeus nereden çıktı bu
-
@vikings2018 kız ben sana demedim mi karşı ki dağlar jandarma jandarma türküsünü çaldırın hocam düğün ya da kınada kazanırsanız :)))
-
@calii hocam hislerim ama eger bakan onayladıysa sisteme yüklemeleri zaman alacaktır bnce ve sabah imzaladysa akşam anca biter
-
@zeus hayırlısı valla nereden bu hisse kapıldım da sonuç bekliyom anlamadım:D uygulama yok mülakatta soru bileme ama kazanacağını dusun bu ne özgüven ya :D:D
-
@calii hocam bnce sen kesin kazandın aha buraya yazıyorum...
-
Başka arayıp bilgi alan oldu mu? Bugün açıklanma ihtimali nedir arkadaşlar?
-
Arkdşlar facebook kullanmıyorum ben yok face im.Ama facebook instgramı olanlar bu jandarmanın sayfasına yazabilir mi o resmi sayfaları yönetenler bilişimcileri ve büyük bir ihtimalle onlar girecektir sonuçlarımızı bir bilgileri kesin vardır.Kullanan arkdşlar muhakkak yazsın aramaktan daha iyi bir bilgi alabilirz
-
@zeus valla neden bu hisse kapildigimi inan bilmiyorum ama yemin ederim berbat geçti mülakatta uygulamada ama kapıdan ciktigimdan beri oldu gibi düşünüyom:):) umarım hayal kirikligim büyük olmaz
-
@calii iyi gecen yerlesmiyor zaten bari sen yerles