Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@the_arga_ kışla ile akademinin farklı şeyler olduğunu hatırlatman iyi oldu. neyse kapatalım bu konuyu iletişim sıkıntısı oldu ne sesinden bahsettiğinizi de anlamadım mıntıka çevre temizliği demek
-
@calii olsun aciklanana kadar sen kazandin
-
inşallah en çok ihtiyacı olanlar kazanır, bölümünde atama olmayan özel sektörde değer görmeyen bölümler 2 yıldır mülakattan mülakata gezenler çaresiz kalanlar kazanır. belki kızanlar olabilir bu yorumuma ama makina mühendisi olup buraya neden başvuruyorlar anlamıyorum.
-
@hm.emre @the_arga_ gittiğimiz yer jandarma ve sahil güvenlik akademisiydi yani askeriyedeki hemen hemen çoğu eğitimin verildiği bir yer yani kışla değil. Ancak sabah telefonları bıraktığımız bekleme salonunda görevli birçok er vardı çeşitli basit iş bölümünü erlere yaptırmışlar anladığım kadarıyla. Yani tartışılmayacak kadar ufak bir mesele arkadaşlar ikinizde haklısınız
-
@hm-emre mülakata girmeden önce ve şimdi de bilgi almak için koştururlar ama mülakata girdikten sonra “nie söyliyimki sonuçta hepimiz rakibiz” derler.Allah hakedeni görür o ayrı ama ben olup olmayacağını kendimden çok merak ettiğim kişidir onlar.alınmazsa söylemleri duymak gerekir;)
-
@atanamiyorum yok tartışma değil tam ifade edemedik düşüncemizi olur böyle şeyler hepimiz stresliyiz sonucta
-
Arkadaşlar sitede herhangi bir hareketlilik yok, bugün de açıklanmayacak herhalde :((
-
@hm-emre hocam makine mühendisi şuan taban puanı 88 ve özeldeki şartlardan haberinz yok galiba.Siz ne mezunusnuzda benim bölümüme laf ediyorsunuz.Lisans mezunu şartı tek koşul mu bitti...siz de gidin özelde çalışın o zman .Böyle saçma sapan da yorumlar yapmayın.İşsizki başvuruyoruz .Fabrikalarda süper şartlarda 3000 4000 e işler var evet ben zevkime buraya başvurdum bir ton evrak hazırladım.85 küsür puanımla açıkta kalıp özelde köle mi olayım.Fikrnizi kendınze saklayın.
-
@hm-emre aynen sıkıntı yok. Atanırsak bilahare konuşuruz bunu akademinin kantininde :))
-
@zeus herkes kendinci mağdur kim daha mağdur tartışması yapıp forumda kimseyi rahatsız etmek istemiyorum çaresiz olanlar için konuştum hiçbir fikrinize katılmıyorum tartışmakta istemiyorum.
-
@zeus bende aynı fikirdeyim uzaktan bakıldığında gayet iyi bi mesleğim ve maaşım var 3 sene önce adını kodlayan atanıyodu hatta bölümümde Ama işler değişti o nedenle hepimizin burayı istemek için ayrı ayrı nedenleri olabilir
-
@hm-emre sizi bu içinizdeki fesatlıkla allaha havale ediyorum.Ama merak ediyorum bölümün ne ki bu memurlugun senin hakkın branşın oldugunu dile getrebiliyosun.tartışamzsın haksızsın çünkü.Benim şartlarım emin ol bayaga agır bilmeden konuşmaa
-
@zeus yazdıklarimi bile duzgun okumamissin yorumlarimda kimseyi de kirmamak icin ozellikle ozen gosteriyorum fesat diyorsun ben kendim hak ettigimi de iddaa etmedim
-
Ne yazıyosun o zman direk yok makine müh. yazamaz burayı demeye getirmşsin lafı.Neyi savunuyosun anlamıyorum.4001 i 4001 sus sanane kim başvurur vurmaz.Ayrıca illaki şart varsa büro yönetimi dışında kimse başvurmasın çünkü kimsenin bölümüyle alakalı degğil.Hattaga lise mezunu bile bu işi yapar bunu buradakı herkes zaten bılıyor fakat bır bolume bellı vır kesıme indirmen vicdansızlık.Ve ihtiyacım var ki başvurdum iş yokki başvurdum.İyi niyetli değilsin sen
-
@zeus iyi niyetli olmayan sensin üslubundan ve saldirmandan belli. nasil anlamak istediysen oyle anlayip cevap vermissin. uzatmanin alemi yok bu konuda asla uzlasamayiz sana son cevabımdı bu
-
Sakın sakin lütfen kimse istediğini yaşamıyor hayat şartları napalim
-
Arkadaslar kimse keyfinden basvurmuyor buraya hepimizin ihtiyaci var. Alimlar az olunca da herkes kendi meslegini yapamiyor dogal olarak. O yuzden tartismanin bir manasi yok kurum 4001 sarti koymussa herkesin basvurmasi cok cokk normal.
-
Aynen ebru hocamın dediği gibi kimse ihtiyacı olmasa sabahın beşinde kalkıp beytepenin yolunu tutmaz kimse bu kadar heyecanla sonuç beklemez
-
arkadaslar ben sadece cok caresiz kalan ihtiyaci olan bolumu yuzunden cok magdur olanlar icin kazanirlar insallah seklinde bir iyi dilekte bulunmak istemistim görece olarak makina muhendisinin bir cok alanda is bulabilecegini dusundum tabiki 4001 tabiki herkesin ihtiyaci var. kesinlille kotu niyetle yazmadim bunu
-
@hm-emre boşver arkadaş sen kötü niyetli yazmadığın belli;)