Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Ortam gerildi. Hadi gülelim ağlanacak halimize
-
Yani bugünde bitti okadar heyecana yazık oldu
-
Yüklenmeyin birbirinize herkes gergin arkadaslar. Kimse kotu niyetle yazmamistir eminim. Sadece yargilarken biraz daha dikkat edelim. Muhendislikte 5 tane universite haricinde odtu bogazici vs. Digerlerinin cakisma sartlari kötü ve maaslarda o kdar iyi degil. Ben bir elktronik mühendisi olarak ve odtude calisan biri olarak soyluyorum sartlar o kadar iyi değil bu yuzden emre arkdasimiz bilse bu tarz konusmazdi eminim
-
Açıklanma şansı bitti demi bugün ben gideyim madem yarın görüşürüz:)
-
@sinan-ozcan işte hocam bilmeden bana laf etti ve kırdı.Benim ihtiyacımı şartlarımı bilmeden yorum yapıyor.Bakın koca foruma kimse kimse yargılamadı şu zamana kadar herkes kendi durumuna yorum yapıyor ama biri çıkıp yok özelde iş bulur yok şu yok bu.Kardeşim ben 28 yaşındayım iş bulamıyorum 3 aydır.Ve ihtiyacım var bunalımdayım ben her gün aglayarak Allah avuç açıp iş nasip eyle yarabbim diyorum.1 yıl zor şartlarda hazırlandım kpss ye 85,5 puanla atanamadım atanamycgmda bölümümden ne yapayım şimdi ben.Bir yıl emek verdim yemeden içmeden çalıştım.İşim vardı 24 saat üretim yapan fabrikada 24 -08 vardiyasını verdiler bana 1 yıl gece çalıştım sadece 2250 liraya agır sanayi her gun leş gbi kokuyordum kimyasal kokusundaan.Şimdi biri gelmiş iyi şartlar yok bu yok şu.ben erkegım ve 7 aydır evlıyım son 3 aydır işsizim.Allah düşmanıma yaşatmasın bu çareszliği biri gelipte bu lafı edince kanıma dokunuyor ama işte.
-
@zeus herkulun bir derdi var hocam öyle demek istememiş arkadaş sadece özelde dahi iş bulunmayacak bölümler var demek istemiş ve gerçekten ihtiyacı olana nasip etsin Allah demiş ki durumunuz ihtiyacınız olduğunu gösteriyor sizin içinde dua edildi aslinda
-
@zeus kardesim seni kiracak tek laf etmedim yine de kirildiysan ben sahsim adina ozur dilerim kusura bakma. bi suredir bu siteyi takip ediyorum. cok zor durumda insanlar gordum. yani mulakatta heyecandan konusamayanlar serviste aglayanlar mulakattan cikista aglayanlar demek ki gercekten cok zor durumdalar diye dusundum ben de ayni durumdayim saglik bilimleri fakultesi oldugu icin 4001 disinda hic bir yere basvuramiyorum. saglik bakanligi bolumumde hic atama yapmiyor ozel sektor asgari ucretten bile az miktara calistiyor ve buyuk sehirlerde bu ucrete gecinmek imkansiz
-
@hm-emre kötü niyetli degilsin hocam karsi olarak yazmadim ama hepimizin ihtiyaci var onu belirtiyorum. Bi muhendis olarak zabita memurluguna bile basvurdum sen dusun
-
Yarın aciklnsada kurtulsakk
-
@calii yarın yine sabahtan başlancak sayfa yenilemeye:)
-
@glc hayır zaten kazanacağım ne bekletiyolarsa
-
@calii bence kazanacaksınız kendiniz bile inanmasanızda️
-
@glc ben hislerime göre kazanicam ama düşününce o günü mantıken kaybetcem
-
@calii herkes aynıdır eminim:)
-
farkındamısınız kaç gündür tarih tekerrür ediyor ve aynı stresi yaşıyoruz şurada beraber ,
-
Aynen bitecek inş yakında @dilaram
-
@glc inş bakalım, hepimizin yüzü gülsün istiyorum :))
-
@dilaram benim bu aralar cok saclarim dokulmeye basladi aciklanma zamani yaklasti stres artti gercekten
-
@hm-emre zaman yaklaştı mı yoksa daha var mı artık kestiremiyorum sonuçtan değilde daha ziyade beklemekten stres oldum :))
-
Bugün açıklanmaz galiba hiç ümidim yok