Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu kazanamayinca iyi gulecem ağlamaktan ziyade gerçekten:D kendi kendini inandiran benden başkası olamazdi zaten
-
@calii bence pozitif düşünmen iyi bişi ama çok ta kendimizi kaptırmamak lazım :)) en iyisi nötr olmakta :)) o da bize göre değil
-
Hiç mi kimsenin tandığı yok bu kurumda ya
-
@dilaram ya aslında bana çok olumlu olmasini başkanın beni durdurup göz kirpmasi ve moralini bozma hemen demesi hissettirdi :D:D şaka gibi umut bulmaya fırsat geçmiş elime
-
@calii :))bak bu iyi bişi belki aradıkları kişi sensindir
-
arkadaşlar diyelim kazandık burda tam olarak ne iş yapacağız sonućta burası bir kışla. askerde gördüğüm kadarıyla kurumun evrak işleri personel işleri bilgisayar isleri vs şeyleri astsubaylar yapıyordu
-
@hm-emre görev tanımını nette araştırdım ama malesef bulamadım, masa başı olacak ama nasıl olacak bilemiyorum
-
@dilaram belki de çok üzüldüğümü gördüğünden bu bir bitiş değil hele üzülme demek istemiştir hayırlısı ya işin şakası hepsi
-
Bi kazanalımda ne iş yapacgımz kolay burası ankara merkez hocam evrak ve takip işleri yapacksn küçük kışladaki gbi yerlerle kıyaslama iş çoktur
-
@calii hayırlısı tabi, hepimiz için hayırlısı bu tayfa komple girsek ne güzel olurdu ama :)))
-
@zeus doğru baskent sonucta, bakalim kazanirsak neler bekliyor bizi
-
Kışla mı? :)) Ben akademi diye biliyorum neyse heyecanınıza veriyorum bunları
-
Ulaşabilen var mı arkadaşlar
-
@dilaram keşke hocam keskeeeee
-
@the_arga_ mülakata gittimiz yer kışlaydı etrafta gezen erleri de mi gormediniz mıntıka yapıyorlardı hatta
-
Açıklanamayacak galiba umutlar başka güne
-
@calii daha birbuçuk saat var
-
Kritik son 1 saat .bi kitlense şu site bilinki yükleniyor
-
@hm-emre dostum kışla başka birşey akademi başka birşey. Bizim mülakata girdiğimiz kurum akademi. Subay astsubay ihtiyacını karşılıyor. Bu askerler eğitilirken o sesleri duymanız çok normal bir üniversitenin güzel sanatlar fakültesine gittiğinde keman piyano sesleri duymakla aynı şey
-
Son 50 dk