Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaşlar BAŞVURU VE SINAV SONUCU AÇIKLANAN ALIM FAALİYETLER kısmından bir tanesini kaldırmıslar. Acaba bugün açıklanır mı ki?
-
@cici :)) çok gerçekci bir cevap :))
-
Aynen 10 taneydi 9 a inmiş
Var bi harektlilik sayfada -
En ufak şeyden anlam çıkarır olduk açıklayacak olan burayı takip etse acırdı açıklardı:))
-
Yine olmadı kastamonu ili hakkında bir şey yüklediler
-
@glc bence daha cok kivrandirabilirdi
-
@er-tuğrul açıklayacak olanın elinde değildir bu durum bence
-
Aciklansin artık ya bu ne.
-
Ne olacagimizi bilmek istiyoruz hepimiz. Gına geldi beklemekten
-
İyice bunalıma girdik ya
-
Sorusturmayi mi yapiyorlar ne yapiyorlar
-
@ebruuu olabilir , güvenlik soruşturması belgelerini istediler ya muhtemelen uzadı işlemler
-
@dilaram yapma ihtimallleri var mı öncesinde?
-
@zeus zannetmiyorum yapacaklarını 6-7 ay sürüyor güvenlik Soruşturması arşiv araştırması
-
Güvenlik soruşturmasinin hızlandırıldıginı duydum adalet bakanlığınin alımlarında simdi ise başlayanların ki 30-40 gün sürmüş
-
Soruşturma ile ilgili aranan oldu mu hiç aranızda veya verdiğiniz isimlerde
-
Once isimleri yayinlasalar daha iyi alinacak olan bekler en azindan
-
Önce soruşturma olmaz gibi geliyor ozaman yedekler olmasının mantığı olmaz
-
Merhaba arkadaşlar, ben de Uzman 1’den girdim mülakata. Şu anda KPSS’ye hazırlanıyorum daha doğrusu mülakat sonucuna konsantre olmaktan hazırlanamıyorum:) Bir akrabamız gelir uzman yardımcısı olarak göreve başladı birbuçuk ay felan oldu. Onlarda soruşturmadan sonra açıklamışlar sonuçları muhtemelen sizde de öyle olur dedi. Emniyete ve savcılığa yazı gidiyormuş, onlar araştırdıktan sonra gireceğimiz kuruma geri yazı yazıyorlarmış gelen yazıya göre çalışacağımız kurum komisyon oluşturuyormuş olumlu veya olumsuz karar veriyormuş güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ile ilgili. Asiller ve yedekler soruşturmadan geçen kişiler dedi. Asillerden bir veya birkaçı gelmezse yedekler çagrılırmış. Biraz daha bekleyecez gibi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
-
@alperen50 hocam bende bir kaç yerden öyle duydum.İçişleri bakanlığı galiba o dedignz de burada oraya bağlı olabilir.Vala bende 2018 e çalışıyordum ama son 1 hafta dır konsantrem mahvoldu .Günde 7 8 saat çalışan ben 2 3 saate ındı anca elımde telefon hep Gerçkten sıkıntılı süreç ama daha da uzayabilir dogru dıyosunuz en ıyısı beklememek bu sonucu