Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Bence de soruşturma şimdi yapılıyordur asillerin soruşturması bitti mi açıklarlar
-
Liste bakanda imzada demişti bir arkadaş geçen hafta?
-
@glc bir diğer arkadaşta bakan imzasının bir süresinin olmadığını belirtmişti :’( yani uzun süre bekleme ihtimali hala mevcut.
-
@zeus dediğim yer Maliye Bakanlığına bağlı,bizim başvurduğumuz İçişleri Bakanlığına bağlı ama süreç aynı şekilde işliyormuş hocam, bir an önce konsantre olmak gerek sınava hocam 2018 kpss de çok önemli P3 puanı için artık akşamdan akşama bakarız siteye:))
-
@glc asiller gelmeyebiliyor hocam ya da o arada baska kuruma yerlesebiliyor
-
@glc imzalanacak dosyalardan sadece biri umarim sira cabuk gelir.
-
@alperen50 hocam ben de uzman 1 den girdim nasildi sizin?
-
@ebruuu ebru hocam asiller liste seklinde mi aciklaniyor yoksa herkes kendisininkini mi gorebiliyor.
-
Soruşturma yapılıyorsa evine polis jandarma gelenler asıl listesindedir oradan kazandığını anlar
-
Vakit geçtikçe aklım başıma geliyor kazanamadigimi anlıyorum:)
-
Arkdşlar memurlar . net Tsk personel temin formu kısmında jandarma güvenlik soruşturması diye bi başlık açmışlar mayıs ayında atananlar okudum orayı onlarda önce liste ilan etmişler sonra saglık sonrada en son güvenlik soruşturması yapmışlar yani bizden önceki alımlarda listeyi ilk ilan etmişler.Bizde de aynısı olabilir ama tabiki diğer türlüde olabilir fakat çok yakın zamanda o şekilde uygulamışlar bu hafta açıklanır inşallah sonuçlar
-
@zeus geçen yıl verilen ilanda sonuçların asil ve yedek olarak 20 gün içinde açıklanacağı belirtilmiş. Bizimkinde öyle bir şey yok.
-
Benim dediğim sayfa ve kişilerin yazışmasıda bu.Bura da sonuç açıklanıp ve arkasından saglık daha sonra da güvenliğin yağıldıgı fikrine ulaştım.Sizlerde okuyabilirsiniz sürecin işleyişi hakkında fikir verecektir.Vala anlamdım ama ne yapacaklar açıklansada kurtulsak.
-
@zeus ben şöyle düşünüyorum önceki aklımda 23 kişiymiş 20 günde açıklanmış biz 222 kişi olduğumuz için süre uzamıştır, umarım öyledir bıktım gece bile uyanıp kontrol etmekten.
-
@february aynen hocam inşallah bu hafta açıklanır.Listeler çarşmba açıklanmıştı diye hatırlıyorum bugun de açıklansa sonuç süper olur.Cidden çok bunaldık bende sürekli bakma ihtiyacı duyuyorum çok meraklandık ve galiba çok ümitlendik.Allah yardımcımız olsun umarım herşey hayırlı ve güzel olur bizim için.Hak ettiğimize inanıyorum emeklerimiz boşa gitmez inşallah
-
Off açıklamada kurtulsak kendi kendini kandırıp sonuç bekleyen bana çok yazık oluyor
-
@zeus inşallah. 9 ay mit soruşturması sürmüş kimse dokuz ay belirsizlik içinde beklemez ellerinde atayacakları asil de yedek de kalmayabilir bu yüzden soruşturmadan önce açıklanacaktır. Bir de onlar watsap grubu kurmuş bizde var mı Böyle bir şey?
-
Bu hafta açıklanmazsa bilin ki en az birkaç ay daha bekletebilirler kimse belirli bir zaman dilimi için buraya bel bağlamamalı.
-
Uzayacak gibi bu iş hayırlısı
-
Arkadaşlar yok mu bilgi edinen? Sürekli meşgul hat.