Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Hocam 74 74 olan numarayi suan musait olan biri arasın. Numarayi cevirdikten sonra baglanana kadar bekleyin telesekreter basa sariyo sürekli ama bekleyin baglaniyor bir sure sonunda.
-
Cumaya kadar bekleyelim cuma açıklanmasa bilelim ki soruşturma yapiliyor
-
Ya aslında salakça olabilirde benim mülakatta ilcemin iline kaç km olduğunu falan sorup not etti koyun kaç km ile ilçeye falan diye sordu komutan hepsini yazdı ne bileyim herşeyden anlam çıkarır olduk :D:D belki herkese yapılıyor bilmiyorum ama soruşturma oluyorsa coookk bekleriz hatta KPSS bile gireriz yeniden
-
Ortak bir metin ve memurlar.net e whatsuptan yazmadgmz sürece daha çok uzar bu.Aşırı etkili bir site ve tüm memur lar takip ediyor benden öneri metni oluşturup ve belirsizlikten olumsuz etkilendgimizi yazıp whatsuptan yollamamız 1 dk ımıza almaz.
-
@zeus Tarih belirtip de açıklamasalardı dediğin etkili olabilirdi ama adamlar biz ne zaman istersek o zaman açıklarız diye açıkça belirtmişler .
-
1 ay sonra açıklanacak yazısını gorenler nerde
-
Hocam tarih belirtmediler ama yani bir ay da geçti o anda puanlanan bir alımda bu kadar beklemek olmamlı diye dile getirebilirz.33 34 gun oldu artık.Bu bizim hakkımız
-
@kamucuyuz valla görenler var inanıyorum ama sonuçta bunlar mülakat listesinide dediği tarihte aciklamadi
-
30 gün yazısı doğruysa mülakat listelerinin de geç açıklandığını hesaba katarak bu iki hafta içinde sonuçların gelmesi lazım.
Şayet 30 gün yazısı yoksa içişleri Bakanlığı nüfus alımını düşünüyorum da (onda da mülakata giren sayısı fazlaydı) soruşturma yapılıp açıklanmıştı diye hatırlıyorum ve 2 ay sonra açıklanmıştı.
Bu da tahmini olarak iki ayı bulsa bi 20-25 günümüz daha var en iyisi kendimizi en kötüye alıştırmak. Yoksa buralarda vakit geçmiyor böyle. -
@atanamiyorum bu günlerde birilerinin evine polis jandarma falan gittiğini duyarsak zaten anlaşılır ne oldugu
-
@calii benim sorusturmam yapildi ama eve gelmemislerdi
-
@ebruuu sizin geçen alımda mı yapılmıştı?
-
@calii bu hep yapılan bir uygulama değil sanırım
-
@dilaram yine sitenin baş elemanları olarak burdayız️
-
@glc işsizlik ah şu canım işsizlik :))
-
@dilaram aynen htta daha çok belirsizlik.belli olunca kimseler kalmaz buralarda:)
-
@ebruuu siz asıl listesinde varmiydiniz sadece asillere soruşturma oluyor
-
@glc belli olsun bende başımı alıp gitcem buralardan :)))))
-
Ben kazandım mi acaba hislerimle aramda bir savaş haline döndü bu durum sırf mantık mi kazanacak hislermi merakimdan sonuç bekliyorum:D
-
Arkdşlar ben görmedim ama 1 ay içinde açıklanack olayı dogru olabılır ve çok goren vardı.Sanki düşününce ilk o topladıkları evrak kontrolü yapılan alt kattaki büyük alana girerken kapının sagında yazıyor gbı gelıyor bana da okumuş gbıyım ama hiç emin olamıyırum bilinç altıma arkdşların da ifadesi de yerleşmiş olabılır.Bence açıklarlar cuma en geç.verdıklerı tarıhten 2 3 gun sonra acıklamışlardı listeyide.