Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@calii hocam sen kesin kazandın adam üzülme aldım seni demiş resmen :)))) Çıkarken keşke tamm üzülmüyorum aldıgınız için teşekkür ederim deseydiniz teyit etmeden çıkmıisınız siz .Buda sizin suçunuz boşa stresle bekliyorsunuz
-
@zeus inş , temennimiz odur.
-
@calii yani ben de artık kendimden çok senle zeusu merak ediyorum.Şuraya her gun kabak çekirdeğiyle gelip sizin yazdıklarınızı okuyorum elimdeki çayla. :))
-
@fe-sn-cu çok yaşa sen ya :)))
-
@er-tuğrul naptın ertuğrulum senden ses soluk yok uzun zamandır :))
-
@fe-sn-cu aynı be yaa beklemedeyiz
-
@er-tuğrul hayırlısı olsun kardeşim.Geç olsun da güç olmasın.
-
@zeus valla o işin iyi düşünme tarafı boşver üzülme hayırlısı olsun falan da demiş olabilir hocam bana hayırlı olsun dedikleri mülakatta elendigimi bilirim ama cidden inandirdim kendimi ben ya bu alım için
-
@fe-sn-cu benim mülakat kötüydü uygulamayı da yarım yazdım klavye yüzünden o yüzden bu bekleyiş sadece iç ses benim kuruntum olabilir genelde kazanmaya alışık biri değilim beş mulakattan elenmiş biriyim ben
-
Sonuç yüzde 90 olumsuz olacak benim buraya yazacağım siz sormadan ama bana gulmeyin olur mu :):)
-
Ben bugün kpss ye calismaya basladim en azindan sayfaya daha az giriyorum rahatladim siz de ugras bulun bakmayin sayfaya
-
İşin şakası bir tarafa gerçekten kazanırsam öyle bir dertten kurtulacam ki yeniden doğmuş olacağım düşüncesi bile mutlu ediyor beni eminim çoğumuz bu durumdayız inşallah gerçekten ruhen Madden en çok ihtiyacı olanlar kazanır benden daha çok ihtiyacı olan varsa o kazansın yılardır kendi emegimizle bilegimizin zoruyla birşeyler yapmaya çalıştık hepimiz boşa kürek cekmiyoruzdur inşallah burda olan herkes için rabbim hayırlısını versin . Senelerce mülakat peşinde koştum cebimdeki son parayı Ankara'ya yol parası ettiğimi bilirim dalga geçilen mülakatlar yüzüme bakmaya karar karşımda mesajlasip konuştuğumu bile dinlemeyenler neler gördüm neler .. Allah hepimize en hayırlısını versin kazanmasında üzülmeyeceğim çünkü ihtiyacı olan kazansın diye dua ettim benimde ihtiyacım var hemde çok fazla ama benden daha çok ihtiyacı olan varsa o kazansın Allah yardımcımız olsun arkadaslar
-
@ebruuu bende çalışıyorum hocam ben sonuç beklemiyordum bu sayfaya bakana kadar baktıkça sizlere sonuç bekleyesim geldi
-
@fe-sn-cu vala senle ertugrul da bizden az kalır yanınız yok.Merakınız en az bizim kadar var kabak çekirdeğini bizi izlemek için değil heycanını sakinleştrimek çıtlatıyosundur sen Sakız çiğne arada bir hazmı kolaylaştırır
-
@zeus benimle ne ilgisi var zeus
-
Arkadaşlar burayı belkide 1000e yakın kişi okuyo sessiz sessiz. bi bakıyorum bi ton mesaj hep aynı şeyler aradan 1 ay geçti hala mülakat konuşuyoruz ulaşabilenler görüşebilenler daha işe yarar bilgiler aktarsa o bilgiler muhabbet arasında kaynamasa daha güzel daha faydalı olur diye düşünüyorum. Naçizane.
-
Arkadaslar ben bugun personel temin merkezini aradim dediler bu hafta aciklanacak sonuclar belli onayi bekleniyo dediler umarim dogrudur Rabbim hepimiz icin hakkimizda hayirliaini versin
-
@kimyager umarım öyle olur
-
@kimyager bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
-
Arkadaşlar böyle beklemekle olmuyor arıyoruz ulaşamıyoruzda sesimizi memurlar.netin haber yapmasıyla duyuramaz miyiz ?