Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Insallah dogrudur bu sayfaya girmek cok zormus ben facebooktaki sayfadan takip yapiyordum keske bende onceden katilabilseydim tek basima bu stresi tasimaktan cok yoruldum burada herkes paylasmis guzel bi ortam
-
74 74 ümü aradiniz sizde
-
@kimyager hocam inş.
-
Inşallah aciklarlar bu hafta
-
86 70 sonu hocam
-
Tek iş bakanın onayına kaldı herhalde
-
Hocam numara kaç tam olarak yarin bizde arayalım
-
03124648670 bu numaradan aradim hocam
-
@snm hocam burası forum sitesi normal muhabbet edilebilir...Resmi jandarma sitesi değil bilgi ya da haber siteside degil.Zaten o muhabbetler ve muhabbbet sonrası zirve yapan merak istegi gazıyla insanlar bilgi alıyor jandarmayı arıyor sürekli .Burada muhabbet dönecekki bir şeyler paylaşılacak.Siz haber almak istyorsanız bu siteyi takip etmeyin bu yazışmalarımızı.Burada sonuçlar açıklanmyacak Jandarma sayfasına bakın.muhabbete Katılmaya bılırsnız ama yapmayın ben önemli bılgılerı kacıyorum deme lüksünüz yok.Jandarmayı arayın o zman.Okumak zorunda da degılsınız...Merak içinde olan insanlar gunde 3 4 ileti yazıyor sitresini kaderdaşlarıyla paylaşıyo buna karışmayınız lütfen.
-
@zeus aynen katılıyorum sohbet görmek istemeyen bakmaz sonuç burdan yayinlanmayacakki üç beş kişiyiz herkes tüm samimiyetiyle neden beklediğini mülakatta ne yaptığını ihtiyacı olduğunu anlayıp bir yerde içini döküyor kime ne ? Okumayin biride çekirdek alıp izliyorum dedi Ben okadar çekirdekle seyredecek kadar yorum yapmıyorum burda günde attığım maksimum on mesaj onun neresini laf ettiniz anlamadım ki gece yarısına kadar yazarım burası bu yüzden var adminler uyarirsa ciddiye alırım okadar ve bu başlık için üye oldum aciklaninca kimsede olmaz burda insanları rahat bırakın rahatsız olan gider rahatsız eden değil doğanın kanunu bu
-
@zeus yani siz bu mesajla benim düşüncelerime karışırken benim karışmamam gerektiğini mi düşünüyosunuz zeus bey?
-
@snm Birileri sürekli birşeyler paylaştığı için forum şuan bile aktif dediğiniz gibi olsaydı sayfa unutulurdu bilgi alanda burada paylaşma gereği duymazdı Paylaşım yapan arkadaşlar teşekkürler
-
@zeus hocam bu yorumunuzu kim icin yaptiniz anlamadim
-
-
@zeus Yok kabak çekirdeğini tercih ederim, SAKIZI SEN ÇİĞNE SANA DAHA YAKIŞIR.Burda ağlamıyoruz senin gibi, iş beğenmemezlikte yapmıyoruz. Yok gece çalıştım,yok az maaş aldım,Hafta sonum yokta demiyoruz.Elhamdulillah deyip buna şükür olursa olur olmazsa olmaz deyip yolumuza bakıyoruz,mücadele ediyoruz.
-
@zeus anladim hocam farkinda olmadan ben mi yanlis bi sey yazdim diye endiselendim
-
Ortalık karıştırıcı düzeyi düşük insanlar burdada belirmeye başladı . Kim ne isterse yazar ne isterse düşünür sen beyaz ol kardeşim başkasının siyah olması seni ne alakadar ediyor okumak isteyen okur istemeyen gider haddini aşmaya çalışan kişilerin amacı ne bilmiş bilmiş tavırlar dalga geçer usluplar ...
-
Önce sataşıyorlar sonra cvp alınca havlayıp duruyorlar...Neyse bişey demeyecegim.sataşma be gelip yapışıyor yok hıyar yiyerek izliyom yok çekirdek çitleyerek.Hoşt diyorum gelip sarıyor.Neyse olay belli gelip sülüklük yapanlar bellii...
-
Dün burdaki arkadaşlarımdan biriyle özelde konuşurken calii i,le zeusa dua edelim dedim.Gittim o kadar temiz düşüncelerle burda o kadar tatlı konusuyorsunuzki gayri ihtiyari merak ediyoruz hele calii ile zeusu gereksiz yere büyütmeyin.Kalplerde olanı Allah bilir,Allah gönlünüze göre versin.
-
@fe-sn-cu ben ilk çekirdekle izliyorum sozunuze gülerek cvp verdim hocam dalga amaçlı yazmadiginizi düşündüm ki bu forumda kimse kimseye satasmadi bu güne kadar ondan bende yanlış anlamamıştım ama sonraki yorumları okuyunca Zeus ve sizin cidden dalga gectiginizi düşündüm yoksa benim kimseyle tartışmak gibi bir amacım olmaz hayatta k.bakmayin yanlış anladiysak