Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
bugün ya da yarın açıklanıyormuş
-
@calii amacım o değildi ilk inandığınız gibiydi hocam.Sonra yanlış yerlere gitti.Velhasıl durum budur.
-
@fe-sn-cu tamam zaten herkes stresli tartışmanın anlamı yok zaten tartisabilen biri değilim :):):)
-
@fe-sn-cu benim alındıgım nokta burada birşeyler konuşuluyo belkide espirili dedi ama senin çekirdek çitleyerek izliyorum gbi lafın beni kırdı.Ve olaylar buraya kadar geldi.Şu forumda aktif yazan 8 10 kişi anca var ve bende emin ol burada da hep dedim burada yazıp merak edenler yerinde duramadan haber bekleyenlerin daha çok bu işe ihtiyacı oldugunu düşğndüğümden bu yönde de allah burada olanlara yardım etsin hepimiz kazanlım dedim ve halen de diyorum.Yanlış anlamara müsait olunuyor ben seni sen beni onu bunu tanımıyoruz bir ifade bile karşı tarafı kırabılıyor ne amaçla söylendiğini hissedemiyor insan.Ben herkese hayatı boyu başarılar diliyorum ve umarım sende kazanırsn bnde ve burada yazıştgımız tüm arkdşlarımız ...Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun.Kazanırsak allah tanışmayı da nasip etsin...Burada polemiğe girip haklı ya da haksızımı fa geçip birilerini kırınca da üzülüyorum birileri beni ve olaylarımı tiye alıp laf edincede üzülüyorum o yüzden ne üzeyim ne de üzeleyim allaha emanet olun.Sonuç açıklanınca belki yazarız yine kaderimiz neyse allah hayırlısı ise nasip etsin herkese.Güzellikle kalın sağlıcakla kalın...
-
@zeus Benden yana helal olsun.Sende hakkını helal et.Benimde elimin ayarı yok.Çok öÖZÜR DİLİYORUM.ama asla rencide edici değildi amacım çok temizdi bak çalii anladı sen kendine çektin.sonra sen yazınca oda masum olmadığımı düşündü çalii de yazdıklarımın.
-
@mh0182 kesin bilgi mi nerden öğrendiniz?
-
Güne pozitif başladık artık bu gazla aciklanirsa kazananlarida tebrik ederiz
-
@mh0182 yine umutlanalım mı hocam:(
-
bundan sonra kastamonu ile yıldızım barışmayacak
-
telefondaki memurun yalancısıyım
-
@mh0182 hadi inşaallah çok sağ olun
-
ne demek @er-tuğrul
-
@mh0182 Bu bilgiye rağmen bu iki gün de açıklanmazsa baya bir bekleriz galiba.
-
İnşallah bugün güzel haberler alırız
-
@er-tuğrul evet bizi oyaladıklarını düşünürüm ben de
-
@mh0182 bakan onayı ile ilgili bişi dediler mi ki oldu fln gibi️
-
@vikings2018 aynen görmekten sıkıldım ama olumsuz sonuç olursa kastamonu kalaydı demeyelim:)
-
@glc :)))
-
@fe-sn-cu merhaba bişey sormak istiyorum bende mali isler uzmanı olarak başvuruda bulundum uygulama var mı uygulama sınavında ne soruyorlar acaba
-
@rahime hangi kuruma başvurdun hocam?