Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
normalde arayanlara bi inanamazdım ben halbuki insanların yalan borcumu var bize ilk defa bi ben arayım dedim adam gayet ciddiydi valla akşama yada en geç sabaha dedi hocalarım toplu cevap vereyim burdan neden umutsuz olduğuma dair vhki ye girdim uygulamam iyiydi sade üst bilgi ekleyemedim kendim f kyavye kullanan biriyim sözlümde iyiydi sorularıda bildim umutsuzluk sebebi dört senedir mülakatlardan eleniyorum ondan birde hamileşim mülakatta anlamışlardır dezavantaj olabilir ikinciside 55 kişi ve kadrolu bi iş ağır referanslı olanlar bana yedirmezler diye düşündüğümden rabbim herkesin gönlüne göre versin
-
@rina kimse kimsenin kismetini yiyemezmis
-
@er-tuğrul, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@rina kimse kimsenin kismetini yiyemezmis
Hocam bir yandanda buna inancım var ama puanlarım çok yüksek olmamakla beraber iyiydi mülakatlarımda iyiydi hep zamanla artık iyi düşünemez oluyosun işte:( mevlam hayırlı kapılar açsın inşallah
-
Hamileliğin kazanmaya olumsuz etkisi yok @rina merak etme
-
@calii, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Hamileliğin kazanmaya olumsuz etkisi yok @rina merak etme
İnşallah öyle olur hocam
-
@rina uygulamayı yapanlar daha avantajlı bence o yüzden umudunu yitirme yapabilen kişisi az
-
@vikings2018 sizingirduginiz mülakatı soruyorum
-
Arkadaşlar birinize tc numaramı vereyim de sonuçlar açıklanınca bakamadan kalp krizi geçirirsem benim yerime baksın :// siz konuştuk akşama ya da sabah açıklanacakmış yazdıkça çok fena oluyorum
-
@calii, içinde söyledi:
@rina uygulamayı yapanlar daha avantajlı bence o yüzden umudunu yitirme yapabilen kişisi az
Hocam yazdım hepsini evet bir iki eksik vardı üst sözlüde de kısayol tuşları soruldu birtanesini bilemedim sonra ailemle ilgili sorulardı daha önce ne iş yaptınız dedi belediyede çalıştım dedim ben bi ara sigorta acentesinde hem sigorta hem muhasebeye bakmıştımonu demediğim pişmanım eşimin maaşını sordu birde burdan başka sonuç beklediğin kurum varmı dedi yok dedim zaten yoktu nerde ikamet ediyosun dedi ankara dedim daha önce burda mülakata girdinmi dedi bende jandarma astsubaylık sınavına girdim kazandım ama okula başlamadan beytepedeki buradaki okul fetö olaylarından kapandı bende başlayamadım dedim yani değişikti:) -
@kuzey1903 hocam çok ta heyecan yapma bak sağlığına yazık, sakin ol, bir derin nefes al rahatla, olacağına varır herşey,
-
Sonuçlar liste halinde mi aciklanir sizce?
-
@er-tuğrul kimlik no girilerek bireysel oluomuş
-
@glc bu sayfa olmasa belki gunler gunler sonra ogrenecektik umarim mutlu sonla biter
-
@er-tuğrul umarım öle olur
-
@rina bebeginin sansina olur insaAllah
-
Sayımız artmış galiba
-
gene yanlış alarm ya kastomnu 2.gurup erbaşları açıklamışlar.
-
Şimdi kesin sonuç bugun yada yarin açıklanıyor mu dediler
-
@ebruuu, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@rina bebeginin sansina olur insaAllah
Amin hocam hepimize inşallah
-
Az önce aradım bugün veya yarin dedi