Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Benim de yedek 9
-
yedek-26 diyo arkadaşlar sıra gelir mi acaba
-
Vhki 110. Yedek şaka gibi herşeyde iyi geçmişti hayırılısı olsun
-
@snm hocam bnmde yedek 57 dıyor.İş yok güç yok kazanan gider yedege düşmez bu kadro malesef ah be vala çok kötü oldum dünyam yıkıldı
-
Arkadaslar kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim eşim de 30. Yedekte acaba gelme ihtimali nedir?
-
yedek 4 yazıyor :((
-
@dilaram senin bolumun neydi hocam
-
yedek 37
-
@ebruuu uzman 3 hocam, bi manası olurmu 4, yedek bilemiyorum :((
-
Memur 2 yedek 3 nasıl olur acaba arkadaşlar
-
@dilaram Size gelme ihtimali var hocam gecen yil muhendislikte yedek 5 e 6 ya kadar dusmus
-
@rina yedek 112 de benim valla şaka gibi
-
başarısız
-
@ebruuu hocam pek ihtimal veremiyorum yaaa, insanların çok ihtiyacı var bu işe,
-
Basarisiz
-
Bizden hiç kazanan olmadı galiba biz burada saf saf beklerken yazarken belkide bazı referanslıların kazanmadı garantiydi.Haram olsun haksızca torpille girenlere .Yeter artık bıktım bu kadar güzel mülakat bile olmadıysa nasıl olacak be vicdansızlar.Allah korkusudamı yok.Mülakatlara son verilemdgı sürece hüsran oluruz hep.Allahınızdan bulun malum parti ve buna çanak tutanlar
-
@dilaram kac kisi alinacak hocam ? Insanlar jandarmayi tercih etmiyorlar hocam kazansalarda gitmiyorlar ya da bu bekleme surecinde baska yere yerlesiyorlar
-
Yedek 104 benimde. Uygulamayı eksiksiz yapmıştım. Sözlüde heyecanlıydım ama sorulara cevap vermeye çalıştım hep saygılı, düzgün giyimliydim. Yinede neden olmuyor anlamıyorum neden neden neden
-
Surda bi kisi bile yok mu kazanan yaa. Kim bu kazananlar anlamiyorum
-
@ebruuu hocam 19 kişi alacaklar, bilemiyorum nasıl olur hiç bir fikrim yok takip edeceğiz bakalım, sizin durumunuz nasıl ne düşünüyorsunuz?