Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@zeus benim pskljm bozuldu gece uyanıp bakıyorum sanki memurlar hiç uyumuyor bizi atamakla uğraşıyor diye düşünüyorum
-
@atanamiyorum ya bide herkes aslında soruşturma yapılıp açıklancak diye düşünüyor kurumların çoğu artık öyle yapıyor ya sanırım o yuzden inanamıyoruz özelliklede ben :))
-
Bakan imzalı liste personel temin merkezine elektronik ortamda mı ulaşır evrak halinde mi acaba ona göre hızını etkiler diye düşünüyorum
-
Ben kazanamicam sanırım vakit yaklaştıkça elim ayağım boşaldı gün boyu moralim bozuktu Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ben bakamicam sanırım
-
@nida1993 aynen hocam 2016 puanıyla mülakatlara girip kurumları beklediğim kadar ömrümde hiç kimseyi ve hiçbir şeyi beklemedim
-
Zaten onda bir şans kazanmayı beklemem hata ay açıklanmadan ağlıyorum ben ya artık dayanamıyorum mülakat sonucu beklemeye
-
@calii koyverme hemen bak dua ettim senin içinde kısmet bu işer.
-
Açıklansında olmadıysa hıxla 2018 kpss ye devam edelim.Bunun yüzünden son 1 haftadır düzgün ders çalışamadım.Yeter
-
@dilaram Allah razı olsun hocam alışmış bünye kaybetmeye açıklanmadan sonucu görüyoruz artik
-
@calii ümidini kesme bünyeyi de alıştırma hadi bakalım dirayet enerji ve güç, olmazsada önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
-
@atanamiyorum benim ilk mülakatımdı diğerlerini hep cok ufacık puanlarla kaybettim inşallah son olsun bu hepimizin ️
-
Arkdşlar kyk ve nüfus alımları varmış mart nisanda çıkar diyorlar 5 6 bin en az en azındn onlara başvururuz.Puanlar iyi çok ta üzülmeyelim olmazsa aynen
-
Sessizlik çöktü buraya. Fırtına öncesi sessizliği. ..
-
Herkes sükunet içinde sonuçları bekliyor
-
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar
-
amin inşallah
-
@mh0182 inşallah hocam
-
Bence bugünden ümidimizi keselim mesai bitcek
-
@nida1993 son 15 dk bişey çıkar mı bilinmez
-
Allah'tan ümit kesilmez. Hayırlısı neyse o olsun.