Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@er-tuğrul muhendis 5 hocam
-
@ebruuu tamam hocam bakalim sonuç ne olacak
-
Arkadaslar iyi aksamlar bende vhki den basvurdum ama calisma sartlari avantaj dezavantajlari hakkinda bilginiz var mi acaba
-
@mrvt msb ye mi başvurdunuz bu açıklanacak olana mı?
-
@er-tuğrul jandarmaya hocam
-
@mrvt atanirsaniz ssk yemek servis hafta sonu tatil avantajlari bu ama askeriye de bayanlar zorlanir mi yok daha mi kolay olur bilemiyorum
-
@er-tuğrul atanmadik gerci daha ama insan yinede merak ediyor aynen hocam pek hos seyler yazmiyor insanlar forumlarda bizi nerelere atarlar nasil olur diye merak ettim
-
@mrvt nasip ben de bekliyorum
-
@er-tuğrul hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@mrvt inşaallah ya hayirliysa olsun
-
@mrvt hangi komisyonda girdiniz nasıl geçti ne sordular umudunuz var mı bende vhki
-
@calii hocam umut olmasa nasıl yaşıcaz kisayollari,657 kanunu neden bahsediyor onlari sordular
-
@mrvt hangi komisyon hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olur
-
Kaymakamlik açıklandı bizim ki de yarin kesin açıklanır hakkımızda hayırlısı olsun insallah
-
Bakan bugun yurt dışına çıkıyormuş arkdşlar.Kaymaklım sınavıda açıklandıysa bizimkinide onaylamıştır dogrudur.Dün onaylamış olayı dogru o zaman...Bugün inşallah güzel haberleri alırız.Allah nasip ederse kazanırız.Cumanız mübarek olsun...
-
@calii hocam ben ilk girenlerdenim sinav oldugumuz yerin en sonundaki odaydi komisyon adina bakmak hic aklima gelmedi ama 4. Galiba
-
Arkdşlar heycan durumları nasıl.uyumayın kalkın bugün büyük gün
-
@zeus hocam inşallah kazanırsınız siz ya çok umutlusunuz çok bekliyosunuz bu kpss belasına başlayıp ilk mülakat zamanlarım geliyo aklıme sizi görünce rabbim gönlünüze göre versin
-
@rina amin hocam.Umarım inşallah kazanırız hocam.Hayırlısı ise bizimde yüüzümüz iş aş açısından gülsün.Allah nasip ederse kazanalım hocam sizlerde bnde Amin
-
Hayırlı cumalar arkadaslar, Rabbim hepimizin gonlune gore versin.Bugun acıklanma ihtimali cok yuksek,heyecan dorukta