Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
bugün kesin mi arkadaşlar
-
@westthrace buyuk ihtimal hocam telefinda arayanlara bugun yarin aciklanir demisler
-
Birazdan arıycam bi bakalım ne diycekler
-
Aradım öğleye kadar açıklıycaz takip edin dedi:(
-
@rina teşekkürler:)
-
Of korku başladıııı
-
Bu beklediğim son sonuçtu buda olmazsa 2018 kpss ye asılcam tamamen
-
İnsan aciklanmayacagini bildiginde bol keseden salliyormus şuan iş ciddiye bindi açıklanacak ben kalpten gidiyorum artık eminim bu işinde olmadığından aslında ben bu hayatta herhangi bir işe girecegimden supheliyim artık KPSS den başka yol cizsem kendime iyi olacak Allah yardımcınız olsun
-
Arkdşlar dün daha çok aktiftiniz ...hepiniz bakıyor şuan sürekli buraya eminim iki kelam laf edin de heycanlarımıza ortak olalım...Bakanlar duygu ve düşüncelerini paylaşsın belkide son dakikalar arkdşlar 12 olmadan açıklanacak.Güzel insanlar...
-
Ben artık olmayacağından eminim aciklamayacak nasılsa diye bol keseden hissetmisim guyaa şuan elim ayağım tutmuyor kendime KPSS harici bir yol cizsem daha iyi olacak
-
Ay Allah'ım artık mülakat sonucu sınav sonucu vs beklemeye kalbim dayanmıyor içimden hüngür hüngür ağlamak geliyor
-
@calii @ebruuu @mh0182 @rina @westthrace @dilaram @fe-sn-cu @er-tuğrul @ ve aklıma gelmeyenler unuttuklarım.Hepiniz için hayırlısı olsun.Hepimiz inşallah hakkımızla helalinden buraya yerleşiriz.Cuma günü dua edelim birbirimize ve İnşallah aynı çatı altında emekli bile oluruz nasipse ve hayırlıysa.Allahım bizleri bu cuma günü yüzümüzü güldür.Hayırlı bir iş için bu kapıyı aç allahım...
-
arkadaşlar ben kendim için değil eşim için takip ediyorum kazanırsak evrak süreci vs haberleşelim
-
@zeus Rabbim bu mubarek cuma gunu hurmetine yüzumuzu guldursun insaAllah benim mulakat iyi degildi ama Allah ol der olur diye bekliyorum
-
@westthrace kazanalim da o kolay
-
Gece açıklansin da buraya yaziyim diye bekledim ama olmadı. İnşallah öğlene kadar açıklanır bizde bizden haber bekleyenler de bıktı usandi. Herkes açıklandı mi diye soruyor bugün yarin diyorum..
-
@zeus cok heyecanliyim yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
-
@zeus amin hepimize nasip etsin inşallah sağol hocam
-
Arkadaslar ben de eşim için takip ediyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız..
-
Güzel düşünelim güzel olsun hepimiz için..