Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@arşivci vhki ise gelir hocam
-
@er-tuğrul banada uzman 3 ten 4, yedek, ertuğrul
-
mükakat aşamasında olupta açıklanması beklenen başka bi yer varmı acaba
-
Uzman 1 13 kişi alınacak 19. Yedek kesin oldu zaten hakkıyla kazanana lafım yok ama diğerlerine hakkımı helal etmiyorum
-
Msb de nereye basvurdunuz?
-
@arşivci gelme ihtimali cok yuksek insaAllah olur
-
Ben de yedekte kaldım sağlık raporu sadece asil mi gönderecek yedekler de gönderecek mi kırk kere okudum şuan algılayamıyorum
-
Ben uzman 1 den 15. Yedeğim. Anlamadığım 13 yedek alınacaktı nasıl oluyor bu iş ? Yoksa 5. Yedekmiyim sizce hocalarım ? Birde soruşturma yapılmamış halimi böyle
-
@er-tuğrul fizik müh. 2 tane kontenjan var zaten
-
@february yedekde gonderiyor hocam
-
@calii hocam memur2 kadrosu benim 2 kişi alınacaktı ben yedekte 1.sıradayım
-
Uzman 9, yedek 1. Zaten 1 kişi alınıyor, benim de olmadı anlayacağınız. Elendiğim kaçıncı mülakat sayısını unuttum artık. Hakkımızda hayırlısı diye diye bir hal olduk
-
@ebruuu inşallah olur ama şuan o kadar üzüldümki
-
Arkdşlarım sınava 5 ay kaldı sizce ne yapmalıyım hali hazırda çalışıyordum 2 ay dır sınava.2016 da 85,582 aldım.2018 e girmeliyim yoksa yol yakınken özelde iş mi arayım.ne yapacagımı bilemedim.bolumumden son atanan kişi şuan 88 puanda .yaklaşık 400 500 kişi alınıyor bölümümden ve puanlar 87 yi bile zor görüyor.Allah rızası için fikir verin.Ben vala intahar edecem yoksa.dayanack gücüm kalmadı.
-
@ebruuu hocam göremedim nerede yazıyor yedeklerin rapor göndereceği :(( şu an aklım karışık
-
@er-tuğrul inşallah hocam 2 kişiden biri gitmezse
-
@zeus ne diyorsun saçmalama. Allahtan ümit kesilmez
-
@arşivci üzulme benim de olmadi. Senin olma ihtimali var dua et
-
@mh0182 ben 36 yaşındayım hala atanamadım
-
@ebruuu teşekkür ederim