Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaşlar ne zaman açıklanır bilginiz tahmininiz var mı?
-
@e_nsar, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arkadaşlar ne zaman açıklanır bilginiz tahmininiz var mı?
11 Aralık ta açıklanacak
-
Arkadaşlar geçen yıl duyduğumuza göre 3200 TL civarında bir maaşı vardı Uzmanlık maaşının.
-
Başvurular bittiğine göre puanlar kaça düşer tahminleri alalım:)
-
@keynezyenciii 80 in altını görmez sanırım
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@keynezyenciii 80 in altını görmez sanırım
O imkansız zatende ben genel vhki ve uzman tabanı fikirlerini sordum
-
@keynezyenciii başlık jandarma sivil memur alımıyla ilgili olduğu için ona istinaden cevap verdim bu başlık altında diğer memurlukların taban puanının kaça düşeceğini sorman saçma olmuş bilgi almak istersen anketler var onlara bakabilirsin
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@keynezyenciii başlık jandarma sivil memur alımıyla ilgili olduğu için ona istinaden cevap verdim bu başlık altında diğer memurlukların taban puanının kaça düşeceğini sorman saçma olmuş bilgi almak istersen anketler var onlara bakabilirsin
Bende jandarmayi sordum zaten :D:D vhki uzman jandarmada
-
@keynezyenciii Ben kılavuza bakmadan tercih yaptım öyle bir kadro olduğunu bilmiyordum :))
-
@keynezyenciii Ben kılavuza bakmadan tercih yaptım öyle bir kadro olduğunu bilmiyordum :))
:):):) Hangisine basvurdunuz
-
Memur kadrolarından birine
-
@keynezyenciii Sen ne yaptın var mı bir şeyler
-
@keynezyenciii Sen ne yaptın var mı bir şeyler
Vhki yazdım 4001 olan düşermi bilmiyorum ama puanima 82.4
-
@keynezyenciii 80e kadar düşebilir diye dusunuyorum.
-
Uzmanlıkta hukuktan başvuranlar 80 altına inebilir mi ?
-
@matu-enuygunu Siz kaçla başvurdunuz hocam? 80 altına inme ihtimali var elbette. Ancak avukatlıkta alınacak yerler doğu illeri olduğundan ve avukatlar (a grubu uzman gibi değil de b grubu memur gibi uzman olduğundan) uzmandan daha çok maaş aldığı için avukatlıkta puanın daha çok düşeceğini düşünüyorum. Tabii başvuran hukukçular uzmanın daha çok para aldığını zannedip uzman kısmına başvurmuşsa bilemem
-
@odtüsbky hocam maaşa bakmadan daldım uzman kadrosuna 76 ile başvurdum , bu kadro ankara'da sanırım hayırlısı artık cevabınız için teşekkürler
-
Önceki alımlarda giren arkadaşlar muvafakat konusunda sorun yaşamadılar, bu dönem girenlerde değiştirebilir işlerini diye düşünüyorum.
-
Bugün açıklanacağı yazıyor ama hala açıklanmadı..
-
Son dakikayi bekliyorlardir