Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu burda olmayanlar garantili kişiler.Heyecan bile yaşamayanlar.
-
@atanamiyorum vardir Rabbim in bir bildigi gun gelir anlariz hocam
-
@zeus, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Bizden hiç kazanan olmadı galiba biz burada saf saf beklerken yazarken belkide bazı referanslıların kazanmadı garantiydi.Haram olsun haksızca torpille girenlere .Yeter artık bıktım bu kadar güzel mülakat bile olmadıysa nasıl olacak be vicdansızlar.Allah korkusudamı yok.Mülakatlara son verilemdgı sürece hüsran oluruz hep.Allahınızdan bulun malum parti ve buna çanak tutanlar
Ben dört senedir mülakat geziyorum torpil ayuka çıkmış durumda diyorum hep tecrübeyle sabit hocam cidden yıldım artık
-
Arkdşlar mülakat torpili fazlaca abartan ve din sömürüsü yapanlara artık prim vermeyin.Allahım onları mahvetsin...Puan la kpss ile alım varken böyle haksız alımlarla hak yiyenlere haram olsun.Belediye dger kurumlar adam gbı liyakatlı alım yapsalardı biz çoktan atanmıştık bu puanlarımzla.bu cuma günü beddua ettiryorlar ama nasıl etmiyim nasıl bizi mahvettiler
-
Vhki yedek 46 şaşırmadım artık
-
Bu artık kaçıncı mülakatım yeter ya listede birinci olduğumda bile elendim nereye kadar böyle devam edecek
-
55 kişi alınan yerde 112. Yedek nasıl oluyorum ben ya uygulama yapamadım ordan aldığım düşük not etkiledi sanırım mülakatta puan iyi verilmiş ama uygulama yüzünden öldü anlasilan
-
Alım yapacak kurumda kalmadı ya gitti puanlar yandı
-
Kim bu kazananlar ya valaa neye göre kazanıyorlar ya.Meclise gidip yeminle yakacam kendimi tak etti canıma ya.Gavur yapmaz bunların yaptıgını
-
@zeus sakin ol hocam bu sahneyi kadar çok gördüm ki artık bakmaya degmiyor
-
Msb ye basvuran var miydi?
-
@er-tuğrul ben varım
-
@er-tuğrul senin ne oldu
-
Abim ameliyatta şu an hastane odasında kimseye çaktırmayacam diye ağlayamıyorum bile yeter artık ya anamın babamın yüzüne nasıl bakıcam ben
-
@calii arkdşlar bizim nezman yüzümüz gülecek.Ne zaman ailelerimizi sevinderecgiz Hep hüsran hep hüsran.Ya bunları bize yapanlar da hiç mi allah korkusu yok hiç mi adalet yok.Nasıl vicdan bu ya.2018 e girsek ne olacak şimdi yine aynı senaryolar yine aynı gavurluklar yapılacak
-
@mh0182 ya nasip
-
@atanamiyorum geçmiş olsun kardeşim. Allah şifa versin. üzülme hayırlısı böyleymiş
-
@er-tuğrul ne zaman aciklanacak
-
Yedek 1.sıradayım sıra gelir mi acaba
-
@arşivci kesin diyebiliriz