Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu hayirlisi hocam allah sabir versin
-
@zeus universiteme bir transkripti yolllatanakadar yalvardım hergun telde en azından giden 16fotomu geri versinler
-
@ars ben yedek 1. sıradayım ama asil olan iki kişiyi tanıyor musunuz kesin gideceklerse bize sıra zaten gelmez.
-
mülakattan cikinca da belirtmistim bilgi işlem bilgisayarli iş vs iş tecrubesi olanlar vhki'de bir adim önde diye. bence onlara mulakatta yuksek puan verildi biz de 70 aldik yeterli olmadi
-
@esra42 yok hocam göndermeyeceğim 4,5 olsam yollayacaktım. 13 asil ve 2 yedeğin sıkıntılı olması gerekir ki ben gideyim
-
@hm-emre bana mulakattan yüksek vermişler yoksa yedek olamazdım çünkü uygulama yapamadım ben
-
Küfür gibi yedek sıram var birde sağlık raporu evrak istiyor hey Allahım hicmi gulmeyecek benim yuzum
-
@calii hocam 70-85 arasi bisey vermislerdir diye dusunuyorum
-
@arşivci asillerden birini tanıyorum kesin gidecek hocam diğer kişi kim bilmiyorum ama.
-
@arşivci sorusturmada elenebilirler
-
@snm Yazık oldu.
-
@calii amin.
-
Arkadaşlar Rabbime şükürler olsun ben kazandım. Olmayan arkadaşlara Allahdan sabır diliyorum cok zor düşüncesi bile beni mahvediyor. sevincimi sizinle paylaşmak istedim. İnsallah herkes bu mutluluğu yaşar.
-
@reyhanqw tebrik ederim inşallah mutlu olursunuz . Bizim dünyaya geliş sebebimiz tebrik etmek galiba
-
@hm-emre 112 yedek demesinden başarısız demesini tercih ederdim
-
@reyhanqw hayirli olsun hocam vhki miydi sizin iş tecrubeniz var miydi bu alanda
-
@hm-emre muhendis 1 di benim. Ücretli öğretmenlik yapıyorum bilişim derslerine giriyorum. Stajım istedikleri alandaydı sanırım mülakatım cok güzel geçti öğretmenlik tecrübemden dolayı sanırım. Cok rahattım kendime güvenliydim. s-sordukları soruları bildim. Hakkımla kazandım. İnşallah sizlerde atanırsınız. Rabbim hayırlısını versin
-
@calii cok teşekkür ederim. İnsallah en kısa zamanda atanırsınız
-
@reyhanqw ben artık KPSS falan bıraktım olmuyor bana nasip değil memur olmak artık anladım bunu beklemenin bir anlamı yok kitap başında oturmaya halinde yok evlide değilim evleneceğim biride yok anlayacağınız hayatimin her köşesi eksilerle dolu artık ailemden utanıyorum komşularla oturmaya bile gidemiyorum herkes atandinmi evlendinmi baskı sürekli baskı ben yaşamayı unuttum
-
@calii hocam şu beklerken ki süreçte bende yaşadım bunları psikiyatriye gittim ilaçlar verdi dersaneye yazildim iki kere gittim kafam almadi, gitmeye dayanamadım. Şuan tarifi imkansız şekilde mutluyum tek burukluğum buradaki insanların kazanamadim yazısı. İnşallah enn kısa sürede sizlerde kazanırsınız.