Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram sana sıra gelir bence sen uğraş kesinlikle dilara
-
Geçmiş yıllarda iki katı yedek belirlemiş bunda dört katı cidden tuhaf
-
@calii sağol hocam verecem evraklarimi kismet artık, 19 kişi alıyorlar 4. Yedekteyim bakalim ne çıkar
-
@calii evet Bencede, ise başlamayan sayıları yüzünden olabilir, hoş kaçıncı yedeğe kadar iner bilemiyorum
-
@dilaram ise baslamasin güvenlik soruşturması olumsuz gelsin sağlık olumsuz olsun yinede dört katı cagrilmaz bu sayıda mülakat listesi yapmıyor başka kurumlar gümrük üç katını mülakata çağırıyor bunlar dört katını yedeğe koyuyor
-
@dilaram 19 da dört bence yüzde yüz olur
-
@calii hocam bilemiyorum ki :))) yani amacı nedir ne değildir hiç bi fikrim yok :)) bir gülme geliyor ama hahaha
-
@dilaram mantık aramıyorum artık ülkemizde
-
UZMAN 3 ten ASİL 2 yim
-
@calii yinede umut edemiycem:((
-
@emre23 hayırlı olsun
-
@emre23 tebrik ederim hayırlısı olsun. Bende uzman 3 ten 4. Yedegim
-
Atananlar gözümde başka dünyadan gönderilmiş gibi görünüyor
-
@dilaram o iş sende
-
@calii eyvallah hocam :)))
-
@calii yok hocam vermeyecgım aslaga yedeklere geçmez ya millet işsiz ve kadrolu çogu ankara kadrosu mümkün değil ..ve ailesinde fetö olan zaten jandarmaya mülakata bile gelmez.ilk 2 3 yedekler versin ama gerisi olmaz zaten.Ankara ve kadrolu millet şuan sadece sözleşmeli yerleşebiliyorken kaçırmaz kimse hocam.Yarından itibaren kpss ye çalışıyorum 85,582 olan puanımı 92 yapacagm kararlıyım mülakatlarla üç kuruşluk adamlara boyun egmeden merkezden atanacgm allahıma sıgınarak.planımı yaptım kıtaplarımı ayarladım hocam hesaplaşacgm kansız ve hakkımı yiyen şeref yoksunlarıyla....
-
@zeus hocam yolunuzda kolaylıklar dilerim Allah yardımcınız olsun
-
@zeus bende karar vermeye çalışıyorum başlama konusunda aslında başlamıştım ama ciddi bir çalışma yapamıyorum artık usanmış bunyem bende yarın kaynak alayım diyorum kaynağa para verirsem uzuldugumden yine çalışırım herhalde
-
@dilaram amin hocam hepimize allah yardımcısı olsun.Hepinz eminimki kendiniz için en ideal en dogru kararı verecksınızdır
-
@calii çalış hocam yuklen son kez de ve son kez elimizden geleni yapalım ..belki çok daha iyi yerlere yerleşecgz allahım büyüktür.