Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@dilaram hocam ben 1.yedekteyim ama umut etmeli miyim bilmiyorum 2kişi alınacak çünkü
-
@ars bir umut bekleyeceğiz artık allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş böyle belirsiz beklemek..
-
@arşivci bence kesinlikle belgelerini gönder, bu işler belli olmaz derim ama yedek bir planda oluştur örneğin kpss çalışıyorsan tam gaz devam et
-
Hizmetli 1 yedek 40
-
Bu nasıl is ya
-
Bu belgeler ortalama kac TL ye mâl oluyor
-
Arkadaşlar ben kazandım Allah'a şükür. Buraya ancak gelebildim. Açıkçası buradan bu forumdan yani daha çok kazanan olur diye düşünüyordum ama yazdıklarınızı okuyunca sevincime hüzün de karıştı çünkü birbirimizi biz anlayabiliriz ancak. Burada tanıdığım güzel insanlar, özellikle @dilaram ve @glc , hepinizin gönlüne göre versin Allah.
-
Kendime gelemiyorum.
-
@the_arga_ eyvallah Arga, içimizden birilerini görmek çok sevindirdi yolun acik olsun bakalim
-
yedeklik süresi ile ilgili bilgi alabilen varmı yeni alım olana kadar yedeklik devam mı yoksa asiller başlayınca hak bitiyor mu arıyorum kimse bakmıyor sanırım tel fişini çekmişler
-
@westthrace sonuç sayfasının altındaki noyumu arıyorsunuz hocam
-
@calii evet hocam
-
@ebruuu, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Benim de yedek 9
hocam puanlar görünüyor mu ? kazananlar kaçar puanla kazanmış bilginiz varmı ?
-
Way bir hüsran oldu yine...Buranın müdavimleri kazanamadı ...memurlar.net de hiç yazmayanlar forumlara yazmaya başladı kazandım diye ya da şimdi nasıl süreç iileyecek diye merakından.taaa enbaştan heycanla bekleyen bizler maglup olduk yine .Bitti bitti...canm arkdşlarım
-
Bu haftada böylece biter
-
Uzman 1 yedek 46 yedekler dahil kandırmaya belge verecek diyor 13 kişi alınacak yedek gelmez değil mi
-
@zeus üzme kendini hocam KPSS çalışacak arkadaşlar ben kendimde güç bulamıyorum birbirimize yardım etsek olmazmi :(:(
-
Yine bana hüsran
-
@b-a-f herhangi bir bilgi yok hocam sadece yedek 9 yaziyor ben de mesela.
-
@cici gelmez hocam