Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Bilgisayar sertifikası için transkriptin aslını istiyo askı gibidir mühürlü transkript götürsek olmuyo mu acaba?
-
@snm ben aslını kaybetmiştim gazete ilanı falan bir sürü işi var onun ya olamaz
-
Merhaba makine muhendisi kadrosu kac ile kapatti acaba bilen yazabilir mi rica etsem? Tesekkurler
-
@keynezyenciii okulunuza dilekçe yazıp mail attığınızda ordan bi arkadaşınıza teslim edebiliyorlarmış sanırım tam emin değilim ama bi araştırın isterseniz
-
Jandarmada durdu durdu öyle bi ilana çıktı ki.. Uzman kadrosu nedir ne is yapar bilen yok. Normal memur olsa memur kadrosunu ayri olarak niye acsinlar. En iyisi pazartesi kurumu arayip biraz bilgi istemek galiba..
-
@isimsiz bilgi alabilirseniz burda da paylaşabilir misiniz? Cuma günü ben aradım ama telefonu açmadılar
-
@snm siz vhki ye mi başvurdunuz?
-
@aslı1 yazarim hocam.
-
@glc evet sıralamaları tavan puanı falan çok merak ediyorum siz de mi vkhi ye başvurdunuz kaç puanla?
-
@isimsiz tesekkur ederim
-
@paretowilfredo jandarmada miydi arkadaslariniz? Ben muhendisim vhki olduktan sonra muhendislik kadrosuna gecis yapabiliyor muyum yani kurum ici ya da baska kurum?
-
Merhaba arkadaşlar uzman (3) kadrosu için mülakata çağrıldım , uygulamalı meslek bilgisi sınavı olacağını düşünmüyorum ama yine de emin olmak için JSGA'ı aradım, operator telefonlara çıkıyor ama verdiği dahili numarayı bir türlü düşüremedim bu arada dahili numara 4836. Numarayı düşüren veya uygulamalı sınavı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
-
@dilaram maalesef kimse numaraya ulaşamıyor, kimsenin de bilgisi yok ne uygulamalı sınav ne de uzman kadrolarının iş tanımı hakkında.. ️
-
@aslı1 elim kolum bağlı kaldı ne yapacağımı şaşırdım açıkcası :((
-
@snm size yazdığım görülmüyor sanırım
-
@dilaram ayni durumdayim Hicbir yerde bilgi olmamasi da tedirgin ediyor
-
@ebruuu, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@b-a-f evet hocam sinavina girmistim yanlis hatirlamiyorsam 40-50 soru sormuslardi testti. Valla sorulari ben de hatirlamiyorum tam ama cogunluk olarak bu kod calisir mi ne hata verir ekran ciktisi ne olur gibi sorular vardi yazilima yonelikti yani. Baska sorularda vardi ama azdi onlar hatirlayamiyorum acikcasi.
hocam şimdi 40-50 soruluk test ondan sonra mülakat şeklinde mi oluyor ?
ne ara testler okunuyor da mülakatlara geçiliyor aynı gün o kadar kişiyi nasıl hem test yapıp hem mulakat yapıyorlar. ?
testten geçemeyenlerde mülakata alınıyor mu nasıl işliyor süreç ? -
@b-a-f sabah sinava girecek olan kisileri grup grup sinava aliyorlar. Yani 30 kisiyi sinava aliyorlar digerleri bekliyor. Sonra bi 30 kisi daha sinava girerken ilk grubun sinav sonuclarini okuyorlar falan bu sekilde devam ediyor. Ama sinav sonuclarini soylemiyorlar bize. Herkesi mulakata aliyorlar. Mulakat ve sinav sonucunun ortalamasinin 70 olmasi gerekiyor iste.
-
@ebruuu anladım hocam, bu kadar kısa sürede bu kadar insanı nasıl alacaklar pek anlayamadım çünkü 2-12 ocak arası diyor toplam 14 gün var 222 kişi alıyor ve 2220 aday çağıracak hakkaten ilginç
-
@b-a-f sıkıcı oluyor aslinda beklemek uzun suruyor ama bir gunde bitiyor hocam iyi de oluyor en azindan aciklanmasi uzun surmuyor. Bizde iki odada mulakat olmustu o yuzden biraz daha cabuk bitiyor hocam hallediyorlar yani.