Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@asel87 evet dedim hocam o arkadas gitmedi sira 9 a geldi demekki yedeklerin bazilari rapor vermemis arkadaslarimdan biri 13. Ye sira geldi dedi. Ben de bi sefer 9. Yedegim bakalim ne olacak
-
Mulakata girerken 4 adet arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması formu verdik. Biri valilik icin biri mit icin diger ikisi neresi icin onu bilmiyorum her kurumda dosyalarin gidip gelme suresi 1.5 ay surse 6 ay beklemek gerek sanki
-
Güvenlik soruşturmasında kaçıncı derece akrabalar araştırıyor?( Anne baba kardeş amca hala dayı teyze )
-
@arslan hocam formu doldururken yazdik zaten o yakinlarimizi .kardesler ve varsa eş araştirilir
-
@nötrino mit geniş araştırma yapıyor diye duymuştum doğruluk payı var mi ?
-
@arslan mitin arastirma yaptigi kesin zaten
-
@ebruuu içimde bir umut keşke olsa.Yedeklik zormus
-
@dilaram evet hocam hakkimizda hayirliysa olsun insaAllah
-
Kimsede herhangi bir hareketlilik yok sanırım. Seçimden sonraya mı kaldı acaba
-
@ebruuu bu örneğin bir yıl sonra yedeğe gelen sırada ilk ilandaki iller mi geliyor, başka ilde açık olması durumunda oraya atama yapılabiliyor mu bilginiz var mı acaba?
-
@february hocam gecen yilki alimda 7 kisi ankaraya 1 kisi istanbula alinacakti. Istanbulda bosluk olmus bi arkadasimi oraya cagirdilar sonra ankarada bosluk baska bir arkadasimi da oraya cagirdilar.Yani o alimda hangi illere alim yapilacaksa o illerdeki 8 kisilik o kontenjan icin cagiriyorlar. Baska ihtiyac oldu hadi yedekten cagiralim demiyorlar.
-
@ebruuu hocam tahmininize göre ne zaman açıklanır
-
@fatihdor inşallah seçim sonrasına kalmamıştır.. Mite nasıl ulasabiliriz acaba. Soruşturma için yasal sürelerini öğrensek bari.. Mesela emniyetin yasal süresi 2 aymış. 2 ay icinde bitirmeleri göndermeleri gerekiyormuş..
-
@atom jandarma temin merkezini ariyorum acmiyorlar ama kisa süreceğini sanmıyorum yedekler hakkinda bilgi verseler umutlanalim mi yoksa baska şeylere mi bakalim.Siz asil misiniz hocam?
-
@asel87 size nasıl bilgi versinler yedeğe sıra gelmesi için ya rapordan elenecek ya soruşturmada kalacak ya da bununla beraber başka bir kırumu daha kazanıp oraya gidecek şimdi adam size ne desin yani? az mantıklı olun
-
@westthrace biz bunu duşunemeyecek kadar mantiksiz degiliz allaha şükür.Sizin 10 yildir 100 mulakata girip sonuc beklemenin ne demek oldugunu bilmeniz gerekir boyle umut icinde bekleyen insanlari anlamaniz için.Ama nerdeee ha bide ozellikle beni anlamaniz icin tsk gazi ve sehit cocugu olmaniz gerekir bu ulke icin gazi olmus babanin evladi olup nasil yedege kaldim demeniz gerekir....Oyle ahkam kesmeyle olmuyor bazi seyler....
-
@asel87 şehit ve gazilerimize hepimiz minnettarız ama şimdi konuyla alakası ne anlamadım
-
@westthrace mantikli olun demissiniz ya.O zaman benim soylediklerimin mantigini acar misiniz? Siz, bi gazi çocuğu olarak neden yedekte kaldiniz sorusunu sorabilir misiniz yetkililere.Ben sadece kendi durumumu degil her yedekte kalanlarin durumunu dile getirdim kaç asilin rapor verdiği dahi soylenmiyor soylense iyi olmaz mi herkes ona gore ayarlar kendini dedim çünkü kisa bi sureden bahsetmiyoruz 1 veya 2 ay degil belki 9 ay sürecek merakimizin giderilmesini istedik bu da en dogal hakkimiz.Ama soylemezlerse zaten yapilabilecek bisey yok.Kendimi ifade edebilmisimdir umarim..
-
@asel87 hocam gazi çocuğu olmak atanmak için bir etkendir ama beni neden almıyorlar diye söylenmeniz bence yanlış ikincisi hadi diyelim rapor verenler söylendi neye göre kendinizi ayarlayacaksınız ? sanki her kurum alım yapmış arasından seçim yapacaksınız gibi davranıyorsunuz
-
@westthrace Siz bence anlamak istediginiz şekilde algılıyorsunuz beni.Ne söylesem sizin için bi anlam ifade etmeyecek o yüzdende hiç birbirimizi yormayalım herkes düşüncesini özgürce söyleyebilsin bari bırakın da.Benim veya bi başkasının hangi tercihler arasında kaldığını bilemezsiniz....Belki ben Tsk yı çok istiyorum ondandır olabilir mi sizce???Iyi günler umarım gönlünüzce olur istedikleriniz...