Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@westthrace Ayrıca neden beni almiyorlar diye soylenmemem gerekmis ya size gore, devletimiz gazi sehit çocuklarını almayacak da feto mensubunun pisliklerini mi alacak bu mudur devletten beklenti.10 yildir bu pislik fetoculer yuzunden her mulakatta elendik birakinda bu kadarini isteme hakkimiz olsun devletimizden gazi şehit aileleri ve çocukları olarak...
-
@asel87 hocam şehit çocukları ve yakınları zaten sınavsız memur yapılıyor ayrıca bizi almayıp fetocuları mı alsın demişsiniz siz hariç atanacaklar fetocu mudur soruyorum herkese
-
@westthrace lafi carpitmayin lutfen ben alinanlar fetocu mu dedim.Daha once bizlerin alinmama sebebi fetoydu simdi alinan fetoculer yerine neden alinmasin gazi sehit cocuklari dedim.ilk soylediginize gelirsem Demekki atanmamisim gazi cocugu olarak ki şu an yedekten atama bekliyorum.
-
@joker hocam diger kurumlari ve jandarmanin soylediklerini de düsunürsek temmuza sarkar diye dusunuyorum ama bu benim tahminim tabiki insaAllah daha kisa sürer. Bu arada ben de muhendis 5 aliminda yedek 9. Dan cekildim. InsaAllah tez vakitte siz de atanirsiniz.
-
@ebruuu kaca cekildin ebru hocam kacinci siradasin ve nasil ogrendin
-
@asel87 hocam ben danistaya yerlestim sira bana gelse de gitmeyecegim jandarmaya cekildim derken onu kastettim hocam
-
@ebruuu oooo cok sevindim hocam hayirli olsun dilediginiz gibi olur insallah....
-
@asel87 amin insaAllah hocam Allah razi olsun. En güzelleri en hayirlilari sizlerin olsun tez vakitte insaAllah
-
@ebruuu öncelikle cevabınız için teşekkür ederim .Görevinizde başarılar dilerim . Bende en erken temmuz başı gibi açıklanır diye tahmin ediyordum . Umarım daha önce olur tabi de ,şuan öyle görünüyor.
-
@joker sag ol hocam Rabbim sana da nasip etsin. InsaAllah cabuk aciklanir ben de sizinle bekliyorum
-
vhki yedek 26 ya gelme ihtimali nedir acaba?
-
@ebruuu hayırlı olsun hocam:)))
-
@ebruuu Bende teşekkür ederim hocam inşallah
-
@ebruuu birşey daha merak ettim de ebru hanım güvenlik soruşturması geçirilirken hiç gelen oldu mu veya hissettiniz mi bize gelen olmadı
-
@ebruuu hocam hayırlı uğurlu olsun darisi başımıza inş
-
@westthrace hocam 2018 kpss den sonra alım sonuçlarının açıklanmasını biz yedekler için avantaj olarak görüyorum. Eger temmuz agustos gibi sarkarsa ileri yedeklerde şansli bence.
-
@joker hocam atlamis gibi oldum ama Ankaradayim soruşturma icin ne gelen var ne giden:)) gerçi yedegim onuda belirteyim.
-
@dilaram hocam bende ankaradayım gelen olmadı
-
@joker 2 kez sorusturmam oldu hocam bir de jandarmayi sayarsak 3 ama gelen giden olmadi. Herkese gelmiyorlar bence
-
Herkese tesekkur ederim arkadaslar sizlere de en guzeli en hayirlisi nasip olsun