Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu hocam hayırlı olsun referanslarınız arandı mı
-
@vikings2018 bende varım
-
@haticey sag ol hocam. bilmiyorum hocam soylemedi referanslarim eve de gelmediler benim.
-
@ebruuu teşekkürler
-
@ebruuu Danistaydaki bilgisayar müh kadrosuna mi atandiniz?
-
@denizzz buradan haberleşelim hocam tebligat durmunu.
-
Buralar eskiden dutluktu, diyesim geldi Yeni yeni arkadaşlar görüyorum.
Genel kanaat seçim sonrasına kalacak yönünde sanırım. Var mı bilen duyan ya da fikri olan? -
@aligül evet hocam
-
Ben jandarmada yedekler bize gelir mi diye bekliyorum. Arkadasimda Danistaydaki sonucunu bekliyordu fakat yazili sinavda 1. olmasina ragmen atamasi yapilmadi. Ve torpilli birisini onun yerine atadilar. Sinavda birkac alan varmis. Sizin alaniniz neydi bilmiyorum ama yazilida kacinci oldunuz da atandiniz merak ediyorum. Arkadasim yapilan haksizlik yuzunden suanda issiz ve onun yerine kim atandiysa hakkini da helal etmiyor.Bende Jandarmadaki kadroya olmayacak gozuyle bakmaya basladim cunku referanslarim siradan insanlar. İnsallah birgun torpilsizlerede sira gelir.
-
@aligül hocam valla üzerime alinmiyorum cunku beni bilen bilir zaten kul hakki yemeyecegimi de bilir. Sadece yazili puana gore alim olmadi burada bilmiyorsun sanirim. Yazili sinav mulakat ve kpss puaninin belli oranlarda ortalamasi alindi. Mulakat sorularini da sakir sakir bildim ayrica. Ben networkten girdim sinava arkadasini bilemem. Hakki yendiyse tabiki haram zikkim etsin ben oyle diyorum hep. Beni tanimadigin icin aciklama yapma geregi duydum 9 mulakata 5 sinava girdim torpille yerlesmek istemedigim icin o kadar emek verdim. Her yer de torpil donuyor malesef hocam hak yiyenden Allah cikarsin ben de az elenmedim. Ama yerlesmedik buraya diye de yerlesen torpille yerlesti demek bu da hakka girer. Saygilar
-
@aligül yazilida 2. Oldum hocam. Zaten toplamda 3 kisi mulakata kaldik
-
@aligül insaAllah siran gelir hocam referansin bir onemi yok. Benim referanslarim okul hocalariydi eger torpille birine yaptirmiyorsan referansin hicbir onemi yok.
-
@ebruuu hocam referans dediğiniz güvenlik soruşturmasındakiler değil mi? onların atamayla ne alakası var
-
@westthrace ben de onu diyorum iste hocam alakasi yok. Referansi sorusturmuyorlar bile.
-
@ebruuu hocam sen bu cevabi verince bende arkadasa sordum sinav nasildi diye yazili %40 kpss %40 mis ve ikisinin ortalamasinda da 1. Gelmis arkadasim mulakatida iyi gecmis. Fakat sonucta atanamadi. Ve bahsettigim arkadas bircok kurumda sinava girdi sizin gibi yani ilk elenisi degil. Bu arada alanini sordum bilgisayar aglari dedi sizin dediginiz networkle ayni herhalde.
-
@ebruuu referans derken kendi referanslarimdan bahsediyorum zaten asil olarak kazanmadim yedeklerdeyim. Referanslarim guclu insanlar olsaydi asil listede olurdum. yani referansin listeler aciklandiktan sonra bir hukmu yok.
-
@aligül bahsettigin erkekse arkadasin eger 74 kusur aldi sinavdan ben ve diger giren cocuksa 71 kusur aldik. Sinavdan yuksek alan alinsaydi eger ise ben jandarmadan alinirdim sadece 1 yanlisim vardi ama 9. Yedekteydim. Networksa arkadasin ici rahat etsin cunku ben alindim ve torpilim de yok. Oradaki calisanlar bile dedi nasil girdin torpilsiz buraya kolay kolay alim olmaz diye.
-
@aligül evet referansin aldirirsa aldirir zaten mulakat asamasinda.bizim gibiler sadece isim olarak belirtir
-
@aligül arkadasin yedekse eger benim adli tipin sinavi da iyi gibiydi o olursa ona gcmeyi dusunuyorum . O zman onu cagirirlar yedekten
-
İnsallah herkes icin hayirlisi olur. Yedek mi bilmiyorum.