Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
İnşallah sınav formalite değildir boşuna yol tepmiş olmayız gerçi 55 kişinin birden torpilinin olabileceğini aklım almıyo ama
-
Mülakat için bot uygun olmaz değil mi, ayakkabı mı giymek gerekir?
-
Merhaba;
Ben de 11 ocakta vhki kadrosu için sınava giricem.
İnşallah hayırlısı olur -
@february kundura tercih edin, genelde o şekilde giriliyor.
-
@ebruuu bir sorum daha olacak garip gelmezse:) nasıl giyindiniz acaba ?:)
-
@glc siyah etek ceket , krem rengi gomlek, topugu kisa topuklu. Duzgun gorunmenizli yeterli bence . Cok onemsemiyorlar kiyafeti
-
İlk ilanda istenen belgelerin Noter onaylı örneği sonrasında kazanıp kazanmadığımızı öğrendiğimiz sayfada aslı isteniyor gibi. Onaylı örnek yeterli mi sizce
-
Arkdaşlar bu uzmanlar için ama sadece Lisans mezunh ve bilgisayar dersi almış olması yeterli olan uzmanlar için sınav nasıl olacak.Bu şartlarda neymiş ne değilmiş bişen soran yok mu halen ?
-
@ebruuu anladım hocam şehir dışından gelince bu bile sıkıntı olıyor da tşk ederim:)
-
@glc rica ederim hocam.Hakkinizda hayirlisi oslun
-
Vhki için giren yokmu
-
@keynezyenciii ben giriyorum hocam
-
@glc girmiş biri yani nasıl sınav olduğunu anlayacak biri :):) hangi gün hocam siz
-
@keynezyenciii vhki ler 10 11 12 die bi forumda gördüm hocam oyuzden girmiş bulamayız daha. 11inde benim
-
@glc bence bütün vhki lerin 11nde gibi geliyo bana
-
@snm ben 12
-
@keynezyenciii ozaman siz bizden bilgi alacaksınız:)
-
Diger yerlerde de sordugum butun egitim uzmanlari 8 ocakta.Sorular soylenmesin diye gün gün ayarlanmıs galiba.
-
@esrateacher hocam diğer forum siteleri hangileri ben burdan başka yer göremedim
-
@dilaram, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@the_arga_ ben de sizin gibi düşünüyorum, belli de olmaz ama
İletişim halinde olalım hocam