Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu hocam bide bana cevap verseniz biliyorum komik ama mülakata giren bıyıklı birini gördünüz mü
-
@mhmt38 hocam memurlar nette üc baslik var sivil memurlukla ilgili onceden kpss haberleriyle ilgili yerler vardi ordan sormustum bir de.
-
@sadikeser alasını gordüm hocam
-
@mhmt38 bende gormedim hocam başka yerde çok uzun sürmese hem şehir dışından gelecem hemde 2 yasindaki kizimi bırakacam
-
@esrateacher anladım çok teşekkürler hocam:)
-
@fl5992 çok haklısınız hocam, inşallah uzun sürmez diyeceğimde herkes aynı gün olunca uzman(1) de galiba öyle:) biraz sürer bende şehir dışından geliyorum
-
@the_arga_ tabi :))
-
@mhmt38 bildiğime göre vhki fazla olduğu için aynı gün değil hocam ama ne kdr bölseler de fazla sayı
-
@glc çok fazla 10 katı hocam, %10’a girmemiz gerekiyor işte hayırlısı artık başarılar
-
@ebruuu öylemi süper o zaman ben askeri bi kurum olduğu için problem cikarirlarmi acaba diye düşünüyordum çok teşekkür ederim
-
Ya arkadaşlar ikametgah belgesi istedim nüfus kayıt örneği verdi nüfus bir de kimlik fotokopilerimi onaylamadı siz nasıl yaptirdiniz
-
@keynezyenciii nüfus onaylamıyor fotokopiyi ikametgah alabilirsiniz , iki nüfus cüzdan fotokopisini muhtarlığa gidip onaylatın mührü basıp imzasını atıyor. Muhtar bu iş noterin işi orası da 50 lira ister dedi Jandarmaya vereceğimi söyledim hallettim para da almadı:)
-
@sadikeser sakal biyik duzgunse sorun olmaz hocam ters birine denk gelmezsen.
-
@mhmt38 14 liraya maloldu bana
-
sağlık olsun artık:)
-
@esrateacher hiç bir bilgi yok hocam 8 ocakda mülakat im
-
@keynezyenciii hangi bölüm için transkript istiyorlar acaba
-
@esra42 vhki
-
@keynezyenciii aaaa öyle mi o zaman 10 11 12 dedikleri gibi demekki
10unda giren var mı? Bari o da bize bilgi versin.
Ben sınavdan çıkınca izlenimlerimi buraya yazarım zaten kimin kaderindeyse kadro onun olacak -
@ebruuu hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum bu güvenlik soruşturmasında son çalıştığı işyeri adresi diyor ben aktif olarak çalıştığım işyeri adresimi mı giricem acaba