Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@aslı1 aynen öyle hocam çok açık diplomanızın fotokopisinin veya geçici mezuniyet belgenizin gibidir onaylı olması gerek, eğer bunlar yoksa diplomanın aslı ile notere gideceksiniz orda kendiler çekiyor zaten fotokopiyi, sizin götürdüğünüz fotokopiyi bile kabul etmiyorlar. Aslını görmedende fotokopi onaylamıyorlar. 50 tl bir ücreti var..
-
@aslı1 hocam asli gibidire gerek yok. Yeni kanuna aslini gorup fotokopiyi kabul etmek zorundalar. Okullar en azindan benim okulum asli gibidir diye onaylamiyor. Benim basvurmadigim kurum kalmadi nerdeyse ben fotokopi ve aslini goturuyorum. Jandarmanin sinavina da 2. girisim hicbir sorun olmadi
-
@mhmt38 ben öyle yaptım 37 ödedim
-
aslını görüp fotokopiyi kabul ediyorlarsa bizi neden uğraştırıyolar anlamış değilim.özeillikle belirtilmiş diye gidip yaptırdım.parama yazık oldu.
-
@ebruuu mrb hocam kusura bakmayın yine ayrılığa düştük kimi diyor mutlaka noter onaylı sı gerekli.siz mülakata gittiniz mi bende asli ve fotokopisini goturecem
-
@vhki tabi hocam iki kez girdim ben mulakata aslini goturdugunde fotokopiyi aliyor bi sorun yasamadim cok sükur. Cogu da benim gibi gelmisti zaten
-
mrb...bilgisayar bölümlerinden mezun olanlar vhki için istenen transkripti (bilgisayar dersi aldığına dair) vermek zorunda değildir dimi arkadaşlar.
-
@esrateacher bende hocam Adana'da 50 tl
-
Uzman (2) gidecek kimse yok mu ??
-
@mhmt38 hocam bir de olmayacak paralar bosa gidecek :))) ben onaysiz fotokopi goturseydim kesin bisey cikardi.
-
@february, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@the_arga_ notere gerek yok ben bugün mülakattaydım okuldan aslı gibidir onaylı belgem yeterli oldu
Hocam zaten ya noter onaylı olacak ya da okuldan aslı gibidir olacak. @ebruuu arkadaş ikisine de gerek yok, aslı yanında olup fotokopi yeterlidir deyince buralar karıştı biraz
-
@february hocam bir de mülakat hakkında bilgi verir misin? Ortam nasıldı, sorular nasıldı falan
-
eğitimciler yani uzman 1 olanlar ders çalışıyor musunuz neye bakıyorsunuz?
-
@ebruuu bende öyle biliyorum çok sağolun hakkimizda hayırlısı artik.
-
@esrateacher neye bakacamizi bilmiyoruz ki hocam ben açıkçası genel kültür bakıyorum siz bakıyormusunuz hocam
-
@vhki amin hocam hayirliysa olsun insaAllah
-
sınavda adli sicil belgesini e-devletten kabul ettiler mi? ilk ilanda kabul edilmeyecek diyordu sonrakinde edilecek diyor hangisi doğru acaba
-
@fl5992 hocam butun girenler genel kultur sorulmadi dedi ben uygulama sinavi icin dedim muhendislere alan bilgisi sorulmamis bize de sorulur mu diye
-
@esrateacher bıze ne sorarlarki alandan kimse bişe bilmiyor hocam ölçme felan mi sorarlar acaba
-
Genelde ne sordular arkadaşlar girenler kimler