Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@öktem_ilteriş sagolasin. Allah herkese hayirlisini versin
-
Uzman kadrosunda puanlar kaça düşer sizce
-
Arkadaşlar üniversiteyi giremiyorum diyenlere ve KPSS puanını yazamıyorum diyenlere sesleniyorum başvuru formunun altında açıklaması var girememe sebebinizin bi okuyun okumadan yapamadım demenin mantığı yok forum altında kırmızı punto ile 3 madde var.. Neyse benim sorum kpss türünü ve girdiğim kpss yılını işaretliyorum kaydet diyorum fakat '' Beyan Ettiğiniz KPSS Sınavında Beyan Ettiğiniz Puan Türü Bulunamadı.'' diye uyarı alıyorum.Halbuki siz bilgilerini girin kpss puanını sistem çekecektir yazıyor formun altında .
-
Sivil uzman ne iş yapar, görev tanımı nedir, maaşları ne kadar, çalışma ortamları nasıl ve benim için en önemlisi muvafakat almada sorun yaşanır mı?
Bilgi, görüş ve düşüncelerinizi paylasir mısınız arkadaşlar? -
@antimülakat hocam ya size yine bi sorun olacak. Bu alımda Yds puani istiyor mu uzman kadrolari için. Eğer istiyorsa 55 kişilik vhki ye başvuru yapacam.
-
Antimülakat hocam herhangi 1 lisanstan alan uzmanlık için olan alımda Sizce puan kaça kadar düşer alım 19 kişilik yani 190 kişi başvuracak teşekkürler.
-
11 sene jandarma astsubaylık yapmış biri olarak uzman da olsa sivil memurların askerden farklı olmadıklarını düşünmekteyim. Onlarda laf duyar denetlemelere girer o emir komutaya uyar iZin herkese olduğu gibi onlara da sıkıntıdır ceza mobing konusunda askerden farklı değiller. Onların farkları nöbetlerinin olmamasıdır. Tanıdığım bütün memurların gözü dışardadır ama muvafakat alamazlar. Uzmanla vhki arasında sadece maaş farkı vardır. Yedek subaydım teğmen olarak terhis oldum memur olursam astsubaydan emir mi alacağım diyen at ağızlı evet alacaksın benimde emrimde bir bayan sivil memur vardı. İstemiyorsan eğer subay ol. Senin meslekteyken bir boktan anlamayıp abi abi diye götünde gezdiğin astsubay sana askerlik yaptırtmaz bunu da biliyon
-
@crccale hocam vhki mi yoksa uzmanlik mi maaslari falan yada hangisi daha rahat anlatir misin? bide jandarmada işe basladiktan sonra baska bi kuruma geçiş oluyor mu?
-
@ertuğrulbey rahatlık yada statü gibi bir fark göremezsin sadece maaş farkı vardır. Uzmanın çalıştığı kadrolar az olduğundan eş durumunda da sıkıntı olur. Her şubede vhki kadrosu vardır ama uzman kadrosu yoktur. Zaten kurumun düzenli uzmanlık sınavları da vardır. 10 katı aday çağrıldığını düşünürsen vhki kadrosunda şansınız yüksek olabilir
-
@ertuğrulbey ha birde 7 senedir başka kuruma geçmeyençalışan biliyorum hala jandarmada il değişikliği bile baya zordur
-
@crccale hocam tesekkur ettim. Son üç sorum olacak. Vhki ve uzman maaslari ne kadar. Vhki yi kazandiktan sonra uzmanliga gecebiliyor muyum ve askerlikten muaf oluyor muyum. Son soru bilisim uzerine yuksek lisans yapiyorum ve araligin 15 inde teze gececem .Bu mulakatta isime yarar mi?
-
@ertuğrulbey askerlikten muaf olmazsin da diğerlerini bilemem
-
@genclerbirlikli hocam 80.5 puanim var. Sence hangisine basvurayim.Uzman mi Vhki mi.Guyu da bekliyorum ama biliyorsun guy garanti degil.Bu benim 3. Guy olacak
-
@ertuğrulbey başta çok fark olmaz derece kademen ve ek göstergen ilerledikçe bu fark 12 sene sonra falan fark 300 liraya kadar çıkar başta belirgin bir gark yoktur. Askerlikten muaf olmazsınız. Yükselme sınavları her yıl yapılır. Oyak üyeliğine girebilirsiniz. Vhki olarak çok rahat arkadaşlarımız varken yoğun olanlarda vardır. uzman olanlar yoğun yerlerde çalıştırılır
-
@crccale hocam özellikle a gurubuna hazırlananlar için muvafakat çok önemli, 3-5 ay sonra a gurubundan atandık diyelim geçiş yapmak sorun olur mu?
-
@crccale sağol hocam
-
@ertuğrulbey vhki basvur hocam puanlar yüksek kapanir cunku.
-
@ebruuu uzmanlık mi yuksek kapatır hocam. Bende başvuru yapmayi dusunuyorm da
-
Kpss P3 puanım 74.86 vhki kadrosuna başvuru yaptım. Mülakata kalma ihtimalim var mı sizce
-
@öktem_ilteriş kesinlikle sorun olur açıktan atama da olsa 657 li olacaksın 6 ay beklemen gerekir zaten kurum içinde de yükseleceğin maksimum yer uzman kadrosudur müdürlük falan subayların tekelinde