Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@sayıştay dişe dokunur bir bilgi bulabilirsek paylaşalım hocam.
-
@ugurtoklu kpssyi sistem kendi giriyor kaydete tıklayın altta
-
@genclerbirlikli sıfır olarak kaydetmiş hocam niye öyle oldu ki
-
arkadaşlar peki bu uzman kadrosunda olan ortalama ne kadar maaş alır ?
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@genclerbirlikli sıfır olarak kaydetmiş hocam niye öyle oldu ki
Tamam otomatik yazdı puanı hocam:)
-
Veri kontrol için neden cinsiyetiniz uygun değil mesajı veriyor ya ilanda iki seçenek de var ?? ??
-
@kırmızıbaşlıklı nasıl basvuru yapılıyor outlook cıkıyor
-
@jamiryoo outlook a neyi giriyoruz yada yanlış yere mi girdim link atma imkanı olan var mı
-
@jamiryoo direkt kırmızı yazının üstüne tıklayın ekran çıkıyor zaten yanda. Tıklayınız yazısına tıklamayın
-
@kırmızıbaşlıklı evt o sorun kardesimde de oldu
-
arkadaşlar bu kurumdan muvafakat almakla ilgili bilgisi olan var mı? sorun çıkarıyorlar mı?
-
arkadaşlar merhaba , mesela uzman kadrosuna yerleştik sonra a kadrodan bir yer kazanırsak ayrılma , geçiş durumları nasıl olur bilgisi olan var mı ?
-
Tazminat olabilir
-
@demoklesinkılıcı, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
arkadaşlar bu kurumdan muvafakat almakla ilgili bilgisi olan var mı? sorun çıkarıyorlar mı?
@paretowilfredo sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
-
Dostlar iki sivil memur arkadaşım başka kurumlara geçiş yaptılar bir sorunla da karşılaşmadılar. Muvazzaf gibi tazminata tâbi olduklarını duymadım hiç.
-
Kpss puan kaca kadar düşer acaba
-
Sinava girmeyecek olan arkadaslar basvurmaz insaAllah alim az kontenjana girelim bari.
-
@ebruuu kaç puanla hangi kadroyu yazdınız hocam.
-
@öktem_ilteriş muhendis (5) e basvurdum bilgisayar muhendisi olarak puan 85.7
-
@ebruuu hayırlısı olsun.