Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@esrateacher teşekkürler
-
@gulllll orda delgec var sıkıntı olmaz
-
@emre23 teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bebeğimle zar zor belgeleri topladım yalnız transkript yetişmedi . Gitmeyeyim mi napayım. Lütfen olumlu birşey söylesin biri çok moralim bozuk
-
Arkadaşım da yoktu orada isteyemedim öyle olumca da kargoda yetişmedi. Gidipte öyle dönmek çok zor olacak
-
Git gel sizi zorlayacaksa bence gitmeyin yok sansliyim Allah yüzüme bakar derseniz gidin nasip kısmet bu işler
-
yorulmak değil mesele o kadar şeyi halledip oradan öylece dönmek sıkıntılı. Şu transkript olayına başka çözüm yok ya en çokta ona canım sıkılıyor.
-
@emre23 ben de uzman3 ten gireceğim sizin gününüzde çağrılan herkes girdi mi acaba
-
@toprak01 her şey de bir hayır vardır içinizden gelen sese kulak verin derim
-
@toprak01 Ankara’da oturuyorsunuz sanırım, bence gidin. Durumu anlatın, belki de bir iki gün süre verirler. Gitmezseniz aklınız kalır.giderseniz en kötü geri döneceksiniz, zaten buna hazırlıklısınız şimdiden. Daha da moral bozucu olmaz.
-
@er-tuğrul teşekkürler hocam
-
@sdaa01 öyle yapacağım hocam. Kaderde yoksa yoktur zaten ne yapalım. teşekkürler
-
@toprak01 doğru bir karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı. Rica ederim.
-
Vhki mülakatları yarın ilk kez başlayacak değil mi? vhki'den mülakata girenler de deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
-
@toprak01 Transkripti okuldan fax yoluyla alabilir misiniz acaba sınavınız yarın bile olsa bir arkadaş sınav günü eksik evrakları aynı gün tamamlamak şartıyla kabul ediliyor diye yazmıştı bol şanslar
-
@esrateacher hocam ben de birşey sorabilir miyim. Uzman 1 mulakatina gelen cok muydu. Ben de mulakata kaldim fakat ankaraya gidebilmek icin gerekli maddi olanağı sağlayamayinca kaldi. Keske gidebilseydim diye de dövünüyorum..
-
@pinarayla coktu hocam herkes geldi diye dusunduk hatta.cok uzuldum gelemediginize:((( devlet memuru olup isini begenmeyenler gelecegine siz gelebilseydiniz keske ben de zor sartlarda borc falan oyle geldim sizi anliyorum.nasip diyelim.
-
Transkript in renkli çıktısını alsam kabul edilmezmi mailime gönderdi öğrenci işleri postayla yolladığı gelmedi hala lütfen acil cvp verir misiniz
-
@keynezyenciii Bence öyle getirin kabul etmezlerse notere onaylatırsınız diplomanın bile fotokobisini kabul ettiler demişlerdi bende bilgisayar belgesinin fotokobisini götürcem
-
@haticey noter onayı oluyorsa direk onaylatip geleyim hocam bana noter onaylamaz dediler