Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@keynezyenciii zamanınız varsa noterde şansınızı bir deneyin sizin elinizde aslı olmadığı için onaylamazlar demişlerdir ancak öğrenci işlerinden gelen maili açarsanız onaylarlar diye düşünüyorum
-
@haticey hocam aradım noteri çıktı şeklinde onaylayamiyoruz dedi :(:(üniversiteye gitmekten başka caresi yokmu bunun
-
Yok mu bugun giren vhki
-
bugün mülakata giren arkadaşları yardımcı olabilir mi
-
Diplomayı e devletten götürdüm arkadaşlar, yeterli görülmedi. aslını ve fotokopisini görmek istedi. Ben yanıma fotokopiyi de almıştım. Onu onaylayıp kabul etti.
Aklınızda bulunsun derim. -
Uygulama mulakati oluyormus vhki girenler
-
@vhkici bu gün sınava girdik ama ben uzman 3ten girdim vhki ye uygulama yapacaklarıni söylediler nasılini bilmiyorum. Acaba ne zaman açıklanır bilgisi ya da kuvvetli ihtimali olan var mı?
-
@sdaa01 nasil e devletten goturdnz anlamadm ben notere asli gibidir yaptrdm yine de yanimiza aslni almamz gerekiomu sonucta asli gibidir belge var elimde
-
@er-tuğrul teşekkürler büyük ihtimal wordden jandarma ile ilgili kavramların yer aldığı bir metin yazdırıp çıktı aldıracaklar
-
Uygulama bilgisayar başında mi yoksa test mi ?
-
@halimatakk teşekkürler
-
@haticey çok uzun oldu ben PC de Office programlarını kullanmayali:( çıktı alırken çıktı al kısmına basmamiz yetiyomuydu :D:D
-
@halimatakk Aslı gibidir varsa sorun yok, ben onu okuldan alamadığım için e devlet çıktısı götürdüm. Aslını da yanımda getirdim.
-
Arkadaşlar aday bilgi formunda öğrenimle ilgili kısımda mezunıyet derecesine neler yazdınız lise ve üniversite puanımı bılıyrm ama ilkögretim falan cok saçma ne yazcaz
-
@er-tuğrul eğer sordular mı
-
@nida1993 takdirle falan geçtiyseniz çok iyi yazın hocam. Çok da takmazlar oraları
-
@toprak01 sormadilar hocam
-
@er-tuğrul hocam wordden yazımı yazdırdılar
-
Vhki den mülakata giren arkadaşlar tam olrak nasıl bir sınavdı anlatırlarsa cok iyi olur soruları söylemek zounda değilsiniz ama en azından uygulama sözlü mülakat ne gibi seyler oldu bunlar hakkında bılgı verırmısınız
-
Arkadslar şimdi vhki de kesin uygulamalı mülakat var mı vhki ye giren varmi