Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ebruuu güvenlik soruşturması süreleri 2018 itibariyle kısalmaya başladı arka planda nasıl yapıldı bilmiyorum ama süreç daha hızlı işliyor.
-
@burcuburcu insaAllah hocam temennimiz bu. Ben de bu sekilde bir haber okumustum. Ama isin icinde bir de mit arastirmasi olacagi icin jandarmada surec yine de uzayabilir. @esrateacher evet hocam gecen sefer 3 kisi yedekten alinmis diye biliyorum. Tabi durum bu sekilde oluncada onlarin evraklarini al once valilik sonra mit bunlari arastirsin derken surec bu sekilde uzamis malesef.
-
@ebruuu bu sene alım yapan kurumlar güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasını kısa süre de tamamlarıyor, 2017 kpss sonrası alım ilanına çıkan kurumlardan göreve başlatanlar var.
-
@aliveli insaAllah hocam beklemek sinavdan daha zorlu bir surec.
-
@ebruuu listeler açıklanırsa en azından şubat ortasına kadar sonra listeye girenler için güvenlik soruşturması süresi ne olursa olsun hızlı geçer tereddütleri olan sanmıyorum ki özellikle askeriye gibi bir kuruma başvurmaz bana öyle gelilyor
-
Herkesin mülakatları bu gün bitiyor de mi?
-
@er-tuğrul ummadigi sekilde guv.sorusturmasina takilanlar var baska konularda gordum.
-
@esrateacher mesela ummadığı şekilde derken?
-
@er-tuğrul bir yerde okudugum kadariyla bir akrabasinin davasi onu etkilemis ne yapabilirim diyordu.
-
@esrateacher örgütle iliskiliyse belki ama akraba suçlarından etkilenilmesi garip.
-
Evet sancılı süreç yeni başladı. Mülakat sonuçları açıklansaydı diğer süreç bir şekilde atlatılirdi
-
Beklemek kadar sancılı bir şey daha yok sanırım
-
@esrateacher Allah razi olsun hocam.. Ben de istiyordum nasip olmadi. İnşaallah siz emeklerinizin karşılığını alırsınız
-
Sizce vhki alımında kpss puanınıda göz önünde bulundurcaklarmı sonuçta mülakatı herkes yapmıştır dilkeçe yazdırdılar bide ıkı uc tane kısayol sordular neye göre bir eleme yapacaklarki
-
@nida1993 hocam yanlış bilmiyorsam kpss ve mülakat Sınavından alınan puanların ortalaması alınıp % 70 ve üzeri puana ulaşan ve hatta en yüksek puandan en düşük puana doğru asil ve yedek adayları sıralayip açıklayacaklar
-
@kanlıada4646 çok teşekkür ederim hocam inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz
-
Benim mülakatta berbatti dilekçe yazimida hiç şansım yok artık. Mülakatta bir sürü kısayol sordular bir tanesini anca cvpladik:( on soru sormuştur belki ben teline cvp verdim:( dilekçe kaç puansa f klavye olduğundan onuda yazamadım berbatti herşey hepsi benim hatam çok iyi ortam vardı sistemliydi herşey çok iyilerdi benim basarisizligim bu sonuç kismet degilmis
-
@nida1993 inşallah hocam Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
-
@keynezyenciii öyle düşünmeyin hocam birincisi f klavye herkesi cok zorladı ve daha önceden bunun bilgisini vermeleri gerekirdi ayrıca mulakatlardan benım gözlemlediğim kadarıyla cok bılmek ya da bılmemek bişey ifade etmyr sizin durusunuz cok önemli onlar için bir orrama sagladıgınız uyum o yuzden kendınızı hıc uzmeyınde kızmaynda bilemedim yapamdm diye hersey olacagına varır inşallah allah yardım eder
-
@kanlıada4646 ilanda "değerlendirme, seçme sınavlarından ve KPSS'den alınan notlardan elde edilen başarı puanı yüksekten düşüğe doğru sıralanacak"diyor. Ortalama mi yoksa hepsinin yuzdece belirli bir ağırligi mi olacak? 70 puani bulan siralamaya girecek de.