2017_2
-
2017 / 2 kadrolar
Toplam Lisans Kadro 912
Toplam Lisans Kit 502karşılaştırmak için
2017 / 1 kadrolar
Toplam Lisans Kadro 1575
Toplam Lisans Kit 555hocam ilk yorumunuz ne ? @Antimülakat
-
kontenjanlar bugün açıklanacak diye okudum birkaç yerde ama bakalım
-
Açıklandı.
-
@uzmanyrdd
İncelediniz mi nasıl durum hocam İİBF ye kaç kadro gelir ortalama -
-
4011: 15 kişi
uluslararası ilişkiler : 2 (iibf dahil) ..... -
4001 ankara 8 kişi
Hocammmmm öok kötü hissediyorummmmm
Yine olmadı -
@basol477 hocam bende 2017/1 ile MKE Ankaraya atandım şuan bekliyorum cagirmalarini.Özelden bir kaç soru sorabilir miyim ?
-
Arkadaşlar bu istenen Bilgisayar sertifikası yok ama üniversite de enformatik dersi aldım sayılmıyor mu? nasıl oluyor bu sertifika şartı bilgisi olanlar yazabilir mi
-
@jaromi tabi ki sorabilirsin bizim soruşturmamız aralıkta tamamlanmıştı şuan personelde tamamlanmış soruşturma yok diye bişliyorum ki mke herkesten sonra başlatan kurum. ama en geç 1 aya tamamlanır diye düşünüyorum çünkü cidden yeni arkadaşlara ihtiyaç olan departmanlar var. bir de biliyor musunuz bilmiyorum ama mke özelleştirmesi ciddi konusuluyor ve ocakta bitecek deniyor ben pek sanmıorum ama eğer özelleştirme olursa maaşlarda ciddi artış olup idari hizmet sözleşmesine geçiş olacak. soruşturma hususunda bilgi alamam ve veremem ama çalışma koşulları hususunda bilgi verebilirim o da şöyle ki her fabrikanın çalışma şartı farklıdır çok rahat edeceğiniz bir kurumdur mke iş yoğunluğu malesef azdır cunku artık bazı burkratık adımlardan sonra mke nın ıslerı ozel sektore kaydı bu yuzden zarar eder oldu kurum. memur acısından son derece rahat ve ders calısma olsun ortam olsun guzel bır kurumdur her fabrıka ıcın boyledır. ılla kı sıkıntı yerler vardır ınsanın oldugu yerde problem doğal olarak oluyor. genel mudurlukte calısırsanız resmı gıtme zorunlulugunuz var tıpık memur ortamıdır. fabrıkalarda ıse kıyafet hususunda kımse karısmıyor hıc bır sıkıntı olusmuyor dıyebılırım. maasları da yenı baslayacak olan memur ocak maası tahmınen 3300 cıvarıdır baska ek hıcbır sey yoktur. 6 ay sonra asaletınız tastık olur ve %8 basarı tazmınatı alırsınız 5.ay vergıye takılırsınız maasınız 250 tl cıvarı duser sonra 10 ay dıger dılıme takılırsınız bır 200 cıvarı daha duser kısacası maasınızın buyuk kısmı vergıye gıder.
-
iibf ye toplam 210 civarı bi kadro gelmiş
-
-
İİBF toplamda 210 civarı bi kadro gelmiş, yanlış görmediysem.
yalnız maliye bakanlığı VHKİ leri önlisans tan alıyor.
SGK yok.
Belediyeler merkezi atamadan çıktı zaten.Üniversitelerde az.
KİT ler var tek, nasıl artsın ki sayı zaten
-
Önlisans ve Lisans'tan eşit sayıda oluyor binlerce belediye var ama hiç birinde ne merkezi ne de bireysel ilan var. Vhki gbi memurluklara "Herhangi bir lisans" mezuniyeti istiyor. Hepsi birbirinden saçma
-
Bu atamada da memur olamayacagiz
-
@basol477 peki servis imkanı nedir? Her semtten var mı yoksa sadece bir kaç yerden mi kalkar ?
-
@karmin oldukça az kadro bekliyordum ama bu benim beklediğimin de altında oldu. Derinlemesine bir analiz yazısı çıkaracağım. Ama şöyle bir şeye ihtiyacım var. 82 civarı puanı olan bir arkadaşımız bölüm bölüm bir sıralama gönderebilir mi? Rica etsem!
-
iyi akşamlar arkadaşlar biliyorum moreller bozuk ama puanım 89,514. 4001den bir yer gelme şansı varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim....
-
85 puanla ben de umudumu kaybedebilirim galiba
-
@jaromi valla bızım 8 tane servısımız var her yere ulasıyor dıyebılırım.ama soyle bır sey var kı servıs ıhalelerı kasımda yapılıyor yanı sımdı yapılıyor guzergah ona gore bellı oluyor sonrasında degısmıyor artık sıze en yakın servısten bınersınız onu sosyal ısler ıle konusursunuz gıdecegınız yerden.