2017_2
-
P3 kaça düşecek? Ümitsizlik içinde yaşıyorum puanım 89.1 Ya bu kadar ümitsizlik içinde napıcam bilmiorum
-
@zavallı-kimyager alanınız dışında tercih yaptınız mı? 4001 kadrolar 89 puana kadar indi şeklinde hatırlıyorum.
-
@burcuburcu yapamadım çünkü ailevi nedenlerden ötürü Ankara'da kalmak zorundayım.o yüzden korkum ankarada puanların düşmemesi...
-
@zavallı-kimyager kırıkkale vs gibi yakın illeri yazma şansınız varsa yazın bence merkezi alımda Ankara çok yüksek kapatır. Puanınız iyi ancak riske girmemeye çalışın.
-
@burcuburcu çok teşekkür ederim
-
@zavallı-kimyager puanınız gayet iyi hocam. 4001 dahil olmak üzere bu alımda istediğiniz ile atanabilme ihtimaliniz oldukça yüksek
-
@antimülakat hocam çok teşekkür ederim.inşallah herkes istediği gibi işe sahip olur.inanıın bu atamaları beklemek insanı depresyona sokuyor...Rabbim umudumuz hayırlara çıkarır inşallah..Hocam bide TBMM ye başvurdum memurluk için.sizce onda şansım nedir
-
@zavallı-kimyager bölümünüzün olduğu kısımda alım sayısı ve başvuru yapabilecek diğer bölümleri yazarsanız bir tahminde bulunalım.
-
@antimülakat ankara memurluk 15 kişi mülakata 45 kişi alınacak.puanım 89.11.en az önlisans başvurabilior.bende başvurdum bir ümit
-
@zavallı-kimyager hocam puan bence yeterli olmalı diye düşünüyorum ama emin olamadım TBMM olunca
-
207/2 ataması kontenjanları ne zaman açıklanır acaba ve kaç kontenjan verilir tahmini ?
-
@rlg kontenjan sayısı muamma ancak kasım sonu aralık başı olması lazım.
-
@burcuburcu alımlar 1ile 2 güne açıklar dpb.kasım14 de başvurular başlıo
-
@burcuburcu valla cok bilgi verici olmuş bu sene kesin herhalde :d
-
@mermaiden
Heralde bana da öyle geldi. -
@zavallı-kimyager
Puan aralığı nasıl olur sizce.? -
@zavallı-kimyager alimlar belli degil ama ankaraya yerlesme ihtimalinin yuksek oldugunu dusunuyorum. Gonlunuzce olsun insaAllah
-
@ebruuu teşekkürederim inşallah
-
Robot bi gelseydi de baksaydık
-
mke çok sayıda memur talep etmişti ve son 2 alımda buna karşılık verildi. özellikle de ankaraya alımlar olacaktır sırf bizim fabrikaya bile en az 10 idari personel lazım genel müdürlükten tutun da diğer fabrikalara kadar çok sayıda alım olacaktır. mke bilindiği gibi sadece iibf den alım yapıyor ve ankara düşünenler için oldukça güzel bir kamu iktisadi teşebbüsüdür. allah yardımcınız olsun umarım bu alımda ve diğer alımda güel iller ve güzel sayı ile alımlar olur