Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@gannicus nasıl bir sıkıntı hocam sınav kağıtlarında bile referansın devreye girdiği gibi bir durumdan mı bahsediyorsunuz
-
@1903bjk yaparsın sen:) , bana gelir mi bilmiyorum yine de başvuracağım
-
Kaç puana kadar şansımız var?
-
@maxmin yok onu kastetmemiştim hocam sanmıyorum sınav kağıtlarında referans olduğunu , tabi yine net konuşamam orası ayrı da. Ben nisan ayında ki sınava girmiştim , her dersin sınav oturumu farklı idi. En iyi verdiğim kağıttan , yani en kötü 80-90 alırım dediğim kağıttan 30 civarı almıştım. Kpss sürecinde olan arkadaşlar ile de tartıştığımızda soruları onlar da öyle düşünmüştü , sonuçlar açıklandıgında yine beraberdik çok şaşırmıştık. Yani klasik sınav olduğu için bazen beklediğiniz gibi gelemeyebilir sonuç diyeyim , belki o kağıtta beklentileri çok farklı olabiliyor
-
@gannicus sgk müfettişliginin bir onceki alimda baya kıt notlar verilmisti .. Bddk son sinavda o kadar ihractan dolayi ihtiyaca ragmen puanlamada cimriydiler ve çeviride de tolere eder diyenlerin tersine kolaylik saglanmak bir yana dursun tam istenmis
-
Geçen ki sınavda ingilizce de çok yardımcı olduklarını sanmıyorum ama umarım bu defa olurlar fakat sınavda oldukça kibar insanlar vardı ortam güzeldi görevliler güvenlik ilgi açısından ah şu ingilizce
-
Tecrubeli arkadaslarima sesleniyorum:)
Nasil calismak lazim bu sinava? Klasik sinava hic girmedim.Ozellikle muhasebeden korkuyorum.
Tavsiyeleriniz neler?
Simdiden tesekkurler:) -
Onceki yillarin cikmis sorular var mi arkadaşlar,erisim saglayabilir misiniz?@pareto_wilfredo
-
@serkan01, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Onceki yillarin cikmis sorular var mi arkadaşlar,erisim saglayabilir misiniz?@pareto_wilfredo
-
@1903bjk muhasebe Ferhat yıldız monografi kitabına çalışmıştım ve genelde kitaptaki örnekler gibiydi hatta muhasebemi ilerletmiştim sınavı kazanamasamda bu sınava çalışmak baya olumlu etki yapmıştı bana
İngilizce konusunda ciddi çözümler paylaşırsa arkadaşlar çok iyi olur -
@brzezinski evet puan konusunda gercekten cimriydiler. Fakat sınavına girecek insanlara verdikleri değer gerçekten çok iyiydi. Günümüzün koşullarını düşünürsek çok beğenmiştim
-
@1903bjk muhasebe için monografi bildiğin. özellikle üniversite eğitiminde muhasebe dersini klasik sınavlar üzerinden alan kişiler için çok zorlayıcı olmayacağını düşünüyorum
-
@gannicus
Uluslararasi mezunuyum ve cok uzagim:)
Hic cozmedim o sekilde.Bi bakiim belki yapabilirim:)
Tezekkurler -
Kurum hiçbir şekilde bir önceki sınavda ingilizce konusunda görmezden gelmedi arkadaşlar, puanlama çok düşüktü, muhasebe baya zordu. Bol klasik soru çözümüyle çalışma yapınız. Soru üzerinden anlamak iyi olabilir.
Not: Sadece ingilizceden patladım.
-
Türkçe'den İngilizce'ye çeviri bu kez yok mu ben mi göremedim ?
-
@gundalko var ilanın alt kısımlarında
-
@snc61 bende goremedım sanırım sadece ingilizceden turkceye cevırı var ?
-
@kazm kastınız dil türündense hayır fransızca ve almanca da var. Çeviri bakımındansa evet sadece çeviri
-
@snc61 hayır kastım o degıl oncekı sınavlarda su sekıldeydı turk-ing cevırı ve ing-türkçe cevırı ama bu ılanda sadece ıng-turkce cevırı demiş.. aynı seyler dıger dıller fransızca ve almanca ıcın de gecerlı
-
@kazm o konu hakkında bilgim yok fakat trden ing daha zor olurdu bu daha iyi olmuş bence