Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
Geçmiş sınav soruların olduğu link varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar ??????
-
@gerha, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
en son yapılan sınavdaki hukuk soruları ne kadar zor ya böyle vaka mı soracaklar acaba bu şekilde yapılırsa hukuktan geçemem ben sanırım ya da bana mı zor geldi anlamadım. 2015 hukuk soruları daha iyi bilgi sormuşlar
Hukuk baya olayliydi hakkaten
-
Arkadaşlar İngilizcede cümleler ekonomi ve bankacılık üzerine mi isteniyor yoksa günlük hayat üzerine mi? Daha önce giren arkadaşlar aydınlatırsa memnun oluruz.
-
@wickselll monetary policy, interest rate değil daha merge and acquisition, balance sheet tarzı kelimeler bakılabilir. Evet günlük hayattaki business kelimeleri/cümleleri gelmekte.
-
@impressiveunit, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@wickselll monetary policy, interest rate değil daha merge and acquisition, balance sheet tarzı kelimeler bakılabilir. Evet günlük hayattaki business kelimeleri/cümleleri gelmekte.
Teşekkür ederim hocam
-
arkadaşlar pazar oturumunun saat kaçta biteceğine dair bilgisi olan var mı ? dönüş bileti almak için..
-
@squirrel gecen sene mail gelmisti muhasebe icin ozellikle murakiplikta hangi gun diye hafta ici yine gelir..insallah pazar gunu kac oturum hangi dersleri belirtirlerse sanirim kacta bitecegi de asagı yukarı belli olur
-
Geçen sene murakiplik sınavında sorulan istatistik sorusunu hatirlayan var mı arkadaşlar
-
@nameless teşekkürler
-
bddk uzman yardımcılığı sınavına gireceğim, en çok korktuğum ders muhasebe.
-
Geçen sene giren arkadaşlar tükenmez kalem olayını nasıl halletti acaba süre az old icin yazarak çalışılmıyor üstünü karalayarak mı verdiniz kağıtları özellikle muhasebe de tükenmez kalemle nasıl yapacağız acaba
-
@nameless soruları çözmek için ayrıca boş kağıt veriyorlar
-
@aylakkafam, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@nameless soruları çözmek için ayrıca boş kağıt veriyorlar
Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar murakıplık için yardımlaşmak, fikir alışverişi yapmak için bir çalışma grubu yapalım. Dm den mesaj atın. Konuşalım. Kaynak vs napcaz, sıkıntı
-
-
arkadaşlar merhaba, ben de bankacılık uzm. yard. sınavına gireceğim araştırdım ama pek fazla bir şey bulamadım genelde murakıplık soruları paylaşılmış hep
bankacılık sınavındaki muhasebe de murakıplığınki gibi monografi şeklinde mi oluyor hukuk muhasebe maliye iktisat sınavları ayrı ayrı oturumlar halinde mi yapılıyor hepsinde seçmeli sorular oluyor mu? her hangi bir bilgidisi olan ya da geçen senelerde sınava girenler varsa cevaplayabilir mi? şimdiden çok teşekkür ediyorum -
-
@xoxo merhaba bende bankacılık alanına gireceğim. Bankacılık alanı sınavı tek gün sınav olduğu için büyük ihtimalle monografi sormazlar yevmiye kayıtları sorusu ve 2-3 tane daha muhasebe sorusu gelir. maliye-iktsat bir oturum muhasebe, hukuk ve İngilizce ayrı bir oturum oluyor. Sınavda en zor olan istatistik soruları oluyor . Seçmeli sorup sormayacaklarını bilemiyorum her sene ayrı bir tarz deniyorlar.
-
@arya, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@xoxo merhaba bende bankacılık alanına gireceğim. Bankacılık alanı sınavı tek gün sınav olduğu için büyük ihtimalle monografi sormazlar yevmiye kayıtları sorusu ve 2-3 tane daha muhasebe sorusu gelir. maliye-iktsat bir oturum muhasebe, hukuk ve İngilizce ayrı bir oturum oluyor. Sınavda en zor olan istatistik soruları oluyor . Seçmeli sorup sormayacaklarını bilemiyorum her sene ayrı bir tarz deniyorlar.
Hocam peki genel olarak soru tarzları nasıl oluyor uzmanlıkta? Yani yorum üzerinden mi soruyorlar yoksa daha çok net bilgi soruları mı? Bir de İngilizcede cümleler ekonomi üzerine mi yoksa günlük hayattan mı?
-
@arya çok teşekkür ederim cevap için başarılar diliyorum sınavda