Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@efe cumaya kalmadan hizlica aciklanir insallh
-
Demek bu hafta açıklanacak. Allah'ım inşallah yüzümüz güler bu sefer. İnşallah diğer kadrolar gibi olmaz
-
@efe @asdfghasdfgh Arkadaşlar siz arayıp mı sordunuz?
-
@wickselll evet ben aradim kurumu ilandaki son numaradan ulasabildim
-
@asdfghasdfgh, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@wickselll evet ben aradim kurumu ilandaki son numaradan ulasabildim
Cuma demişlerse eli kulağındadır diye tahmin ediyorum.
-
@wickselll genelde cumaya kalmıyor belki bugün yarın da açıklanabilir.
-
Zerre ders motivasyonum yok iyice dağıldım,bir an önce olumlu olumsuz belli olsun da yolumuza bakalım artık.Yordu valla.
-
@wickselll aynı durumdayım hocam. bir sürü ilan geldi şu açıklansın kaybetsek bile önümüze bakarız.
-
Bugün şöyle saat 3 gibi gelse artık..
-
@hagi bekliyoruz gelsin artık
-
Potansiyel saatler geldi.
-
Arkadaşlar heyecanınıza ortak olan biri olarak sizi anlıyorum ama neden algı yaratacak şeyler yazıyorsunuz? bu siteye başka sınavlar için de giriyorum ve her girişimde bu başlığa güncel bir şey yazıldı mı sonuçlar açıklandı zannediyorum. Ortada net olan tek şey var kimse hangi gün hangi saat açıklanacağını bilmiyor yapmayın lütfen!
-
Bayram dedik geçti, seçim dedik geçti. Artık bu hafta gelmesi lazım. Başka bahane kalmadı. Bi de dünya kupası bitsin ondan sonra bakalım diyecek halimiz kalmadı
-
Bugün de açıklanmadı. Arkadaşlar hangi numarayı arıyorsunuz paylaşır mısınız?
-
arkadaşlar dün de aradım her şeyin tamamlandığını listelerin kendilerine teslim edilmesini beklediklerini bildirdiler. sizin de aramanızda fayda olabilir.
-
@hagi 0212 214 58 79 numara
-
@asdfghasdfgh teşekkürler.
-
Bankacilik alani aciklanmis mi bana mi öyle geldi
-
@shady1 açıklanmış hocam olmadı benim. Sgkdan sonra buradan da elendik.
-
@hagi, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@shady1 açıklanmış hocam olmadı benim. Sgkdan sonra buradan da elendik.