Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Arkadaşlar uzmanlık insan kaynaklarının elinde hepsi bitti geçen haftadan beri böyle. Murakıplık için bayrama kadar zamanı var geçmişte de söylediğim gibi.
O zaman bu hafta açıklanır.
-
@keynesinabv elimiz yuregimizde.. Bekliyoruz..
-
Meşhur salıyı boş geçtik galiba.
-
Acaba uzmanlıklarla murakıpları aynı zamanda mı açıklamayı planlıyorlar? @keynesinabv
-
Açıklan artık yeteeeeeer.
-
Salı, çarşamba, perşembe diye diye kaç günü boş geçtik. Bir an önce açıklansa da olumlu sonuç alacağını düşünenler alsa, olumsuz olma ihtimalinin yüksek olduğunu bilmesine rağmen umut edenler de umut etmekten vazgeçse ..
-
Kesin bi haber alan yok mu ya? Bu hafta da açıklanmazsa durum iyice can sıkıcı olmaya başlayacak.
-
Bu kurumun mülakatına 3-4 kişi mi girdil ya burası niye bu kadar sessiz. Nerede bu uzmanlar, murakıplar
-
@hagi BDDK sınavına bu sene pek talep olmadı, maaş düşüşü, istanbul'a gitmesi derken yalan oldu dağ gibi kurum.
-
1 hafta daha bitti. Hani ramazan gelmeden açıklanacaktı? Umutlar çöp oldu..
-
@hagi hocam günlük ileti istikrarınızı gerçekten takdir ediyorum:) artık kendimi geçtim sizin için açıklansın da kurtulun diyorum:))
-
@soulofnight hepimiz kurtulalım artık. İşsizlik tak etti canımıza şaka maka 3 ay oldu yani daha ne kadar bekleyeceğiz? Gvs'ler bitmişse daha neyi bekliyorlar anlamıyorum. Yani açıkla kazananları sonra süreci yine kendin belirle istersen 1-2 ay sonra başlat. Böyle beklemek insanları kötü hale sokuyor.
-
Bize biraz duyum salın artık @keynesinabv @Cemile-Sultan @paretowilfredo
-
Bilgim yok malesef.
-
Bilişim tam 3 ay sürmüştü.Bugün itibariyle bizimde 3 ay oldu.Bu hafta içi ciddi anlamda bekleyebiliriz artık diye düşünüyorum.
-
35 kişilik kadro aç 32 kişi mülakata girsin 14 kişi al ...Okadar bekle dur sonuç bide olumsuz olsun bidaha ilan gelsin sıralamaya gir yazılıya gir sonuç olumlu olsun , mülakata gir gene bekle 3 ay 5ay GÖZ KORKUTUCU DEĞİL Mİ?
-
@bobsinclair2 Aciklandi mi hocam. 14 kisi nereden biliyorsunuz, o kadar aldilarsa iyi.
-
@pow3rtech açıklanmadı hocam arkadaş önceki sinavı kastetmiş galiba ama öyle bir ileti ki açıklanmasını bekleyenlere açıklandığı düşüncesi ve heyecanı oluşturacak, direkt BDDK nın sitesine baktıracak şekilde.
-
@soulofnight 35 kadro 32 yazili sinav basarisi bu mulakat demek hocam, onceki degil
-
@pow3rtech evet cümleye bu sınavda olan bi durumla baslayıp devaminda onceki sinavi kastederek herkesin heyacanla beklediği bir ortamda gıcıklığına yazmadığına inanmak istiyorum.