Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@hagi 8 kişi kalmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
-
@kafakafka doğru hocam olabilir. Tek günde girdiklerini hatırlıyorum.
-
@wickselll benim de biraz umudumu azalttı. bakalım hakkımızda hayırlısı.
-
35 ilana cikip 13 alinca popü oluyomuş kurumlar. Bddk o yuzden boyle yapiyo . Hey allahim kimse girmiycek şunun sinavina varya o zaman anlayacaklar neyin ne oldugunu. Insanlara umut satip, hayal kirikligi yasatmaktan baska bi sey degil bunlarin yaptigi. Iki gun sonra yine ilana cikar bunlar murakiplik icin. Girmeyin arkadaslar sonuc belli.
-
Bu kurum ilk defa yaptigi birsey degilki 2014 den beri itinayla yapiyorlar ben ilkinden elenince dahada basvurmadim sinavlarina cidden gerek yok strese beklemeye sanirsam basvurularda dustu bu gidisle ciddi anlamda kimse basvurmayacak
-
Ek gostergen belli 3600 istanbulda o parayla zor gecinirsiniz :)) cok yormayin gidin merkez uzmani fln olun ayni paraya kafa rahat olur ankara hem daha ucuz
-
O kadar umutluyduk ki güzel sonuçlanacağından şimdi aileme arkadaşlarıma kendime ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bizde olmayan şeyin ne olduğunu da bilmiyorum ama beyin göçünün bu ülkeyi neden bu kadar etkilediğini artık çok iyi biliyorum. Ne yazık ki emeğe değer verilmiyor. İşsiz olmak değil emeğimin karşılığını bulamamış olmasından yoruldum.
-
@muhtar işsiz olarak bu mülakatlara giren kimsenin umrunda değil ek gösterge ya da başka bir hak
-
Gerçekten anlam veremiyorum. Tüm sınavlara aynı insanlar giriyor 6-7 ay da sonuçlandığı için çoğu kadro boş kalıyor. Kurumlar ve bankalar alıma çıkıyor sonuc ilandaki sayının yarısı bile değil. Başka yerde mülakata giriyoruz 10 kişilik listede 4-5 tanesi halihazırda çalışanlardan seçiliyor.
-
@buhara ben ornek vermek icin dedim bddk kazanan insanlar diger sinavlarida illaki kazanabilir vurgu ek gosterge degilde kiyimin az oldugu sinavlari denenmesi yönündeydi... gerisi sabir isi
-
@muhtar, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
@buhara ben ornek vermek icin dedim bddk kazanan insanlar diger sinavlarida illaki kazanabilir vurgu ek gosterge degilde kiyimin az oldugu sinavlari denenmesi yönündeydi... gerisi sabir isi
Hocam şu dönemde o dediğiniz pek olmuyor.Ben 85 puan aldım.Banka sınavları hariç girebildiğim tek kurum sınavı BDDK.Ona da gireceğimi zannetmiyordum da puanlar çok sürpriz şekilde 75'e düşünce girdik.Yani sistem öyle sıkışmış durumda ki...86-87 puan altında kalanlar hiçbir şey elde edemedi şimdiye kadar.Arkadaşın dediği gibi işsiz beklerken sosyal ve mali haklar zerre akla gelmiyor.
-
Hocam iki dk su kurumu agiz tadiyla elestirtmiyorsunuz yazdiklarimi okursaniz benimde sitemim bddk ya issizlik olgusunu ben acmadim allah gonlunize gore verir insallah
-
Allah hepimizin gönlüne göre versin hocam.
-
@muhtar Öyle kardeşim haklısın da işte çalışma hali kalmıyor bir süre sonra
-
Arkadaslar kurumu arayip bilgi alan var mi kalan bolumler ne zaman aciklanir takriben ??
-
@asdfghasdfgh arayan var mı diyeceğine sen arayıp burayı bilgilendirsen ya
-
@asdfghasdfgh bir tek bankacılık kaldı zaten
-
Ankara da yaşayıp evine polis gelen var mı gvs bana yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum polis gelenler ve gelmeyenler yazabilir mi arkadaşlar
-
@hollowman ne kadar da nezaket timsali bir insansiniz..
-
@efe aynen aciklansa bir an once keske..