KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
-
Arkadaşlar önerebileceğiniz kaynaklar neler
-
Eğitim Bilimleri'nde Pegem kullanan arkadaşım gayet başarılı oldu ama Eğitim'de zaten sorular ve konu anlaımı oturduğu için Matematik ve Türkçe gibi kaynaklar arası pek farklılık yok. Yediiklim de kullanabilirsiniz yani başka kaynak önerenler de olabilir.
-
@æon_flux Ben de pegem kullanıyorum ek kaynak alıcam yanına.Yedi iklime bakarım teşekkürler
-
@summer hocam eğitim bilimlerine çalıştığınız kaynaklar nelerdi,neleri onerebilirsiniz?
-
@rlg eğitim bilimleri için yargı öneriliyor genellikle.
-
Bir dönem İhtiyaç Yayınlarına da fena değil diyorlardı ama akıbeti ne oldu bilmiyorum? Pegem tabi bu konuda farklı bir noktada olduğu aşikar. Bir de bazıları uzman kariyerden bahsetmiş. Onu kullanan var mı aramızda, bilgi verirse seviniriz.
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
Bir dönem İhtiyaç Yayınlarına da fena değil diyorlardı ama akıbeti ne oldu bilmiyorum? Pegem tabi bu konuda farklı bir noktada olduğu aşikar. Bir de bazıları uzman kariyerden bahsetmiş. Onu kullanan var mı aramızda, bilgi verirse seviniriz.
Ihtiyac guzelmis evet ama galiba piyasada satisi yok Pegeme karar verdim sonra takviye olarak baska yayinlarini arastirip almayi dusunuyorum hocam.
-
@rlg ihtiyaç battı mı yoksa malum yapı ile bağlantısı mı çıktı? Yayıncılıkta baya da iyilerdi aslında.
-
@antimülakat
Malum yapi galiba -
eğtim kitaplarında e book filan var mı?
-
@hgrotius emin olmadan cevap vereyim, muhtemelen vardır, dershaneleri kurcalamak lazım.
-
@hgrotius, içinde söyledi: KPSS 2018 EĞİTİM BİLİMLERİ KAYNAK ÖNERİSİ
eğtim kitaplarında e book filan var mı?
️
-
Ozel okullarda ogretmenlik icin maaslara hep dusuk deniyor ama ne kadar dusuk bilen var mi? Mesela bi sinif ogretmeni asagi yukari ne kadar kazaniyor ozelde bilgisi olan varsa yardimci olablirse cok sevinirim ya ozel okul maaslari hakkinda.
-
@1umut abim geçen sene ing ogrt 2500 e çalıştı özelde
-
@elisa hocam peki tecrubelimiydi tecrubesiz mi? Kardesim tecrubesiz basvuru yapcak da hic bilmiyoruz piyasayi. careyi buraya sormakta buldum:) cok saolun
-
@1umut hocam tecrubesizdi. Ama hiç memnun değildi ders Saatleri çok fazlaydı. Çocuklar zengin biraz havalı oluyorlar baş etmesi zor diyordu. Neyseki atandı da kurtuldu:)
-
@elisa masallah hocam:) darisi benim kardesime ve bize de insallah:)
Cok tesekkur ederim, cok saolun