22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
@giordanobruno ayrıca youtubeda karşılaştırmalı anlatımlar vardır izleyin
Teşekkür ederim.
-
arkadaşlar anayasa idare idari yargı tüm değişiklikleri de kapsayan konu anlatımı kitabı öneriniz var mı?
-
Arkadaşlar kpssde anayasada tüm değişiklikler dahil mi? Yoksa yürürlüğe girenler girmeyenler diye ayriliyor mu? bilgilendirirseniz memnun olurum.
-
Arkadaşlar GK GY 'de önerebileceğiniz deneme var mı ?
-
@kaimmakam1 Pegemi öneririm
-
Arkadaşlar kpss hukuk için hangi kaynakları ve notları önerirsiniz
-
arkadaşlar son 1 ay kala kpss alan ve gk gy deneme için hangi kaynağı önerirsiniz ?
-
@yigido89 alan icin pelikan yayınları guzel
-
@yigido89, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
arkadaşlar son 1 ay kala kpss alan ve gk gy deneme için hangi kaynağı önerirsiniz ?
Esas deneme kucuk kitaplar halinde..pelikan yayinevinin..ben begendim hocam
-
Arkadaşlar önerdiğiniz bir alan denemesi var mi
-
4t alan denemesini çözen var mı arkadaşlar ?
-
@yigido89 o deneme çok pahali. Kimse saniyorum almamistir. Almayin aldırmayın 45tl ye deneme mi olur hocam muadilleri 30 lira hep.
Deneme soranlara: ( A grubu için )
Pegem kolay
Monopol orta zorlukta
Benim hocam 6li altin deneme orta zorluktaMurat zor bir deneme seti .
-
@shady1 yani orta zorlukta olanlardan birini mi tercih edelim hocam nedir tavsiyen ?
-
Bence 28 günde 2 set bitiririm derseniz, şimdi orta zorlukta bi deneme çözülebilir . Sinava yakın da pegem çözülebilir moral olmasi açisindan. Moral cok önemli
Zor denemeyle can sıkmaya gerek yok diye dusunuyorum bu kisa zamanda -
Sınava en yakın tarz pegem. Monopolün soruları da çok kaliteli. Bu ikisini öneriyorum ben.
-
Savaşın muhasebe harika gerisi tırt, murat genel manada zor iktisatı 10 numara, pelikanın da cozulmesinde fayda var gibi.
-
@deniz_iktisat savaşta çok hata var diyorlar hocam ?
-
bu nasıl bir deneme aşkıdır? helal olsun diyorum
hiç ama hiç yapamadım deneme çözme işini özellikle alan'da..
hayırlısı bakalım :)) -
@otuzyılsavaşı Hocam amaç eksik yerleri görmek zaten yoksa ösym her sene orijinal sorular soruyor pek ölçüt değil deneme
-
@yigido89 burada aşırı derecede bilginmişim gibi de konuşmak istemem de hata hepsinde var... Hatta bazı denemelerdeki bazı sorularda kendilerini yalanlıyorlar :). Hatadan ziyade gerçek bir deneme gibi değil sanki. Hele de özgür/paretoyu çözüp buna dönmek biraz tuhaf oluyor.