22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@rintintin yanlış yazmışım özür diliyorum güya erdal ünsalın öğrencileriyiz.
-
Neyi neye tercih ettigimize(ikame ettigimize) dikkat etmemiz gerekiyor.
Maliyedeki gelir ve ikame etkisine baktigimizda kisinin zaten calisan normal bir birey oldugunu varsayarak vergi arttigi zaman ikame etkisi sonucu calismamayi calismaya tercih ettigini goruruz
İktisatta ise ikame ve gelir etkisi emek arz eğrisi ile açıklandığı icin calismayan veya cok az saatler calisan bir insani ele alalim bu kisi ikame etkisi sonucunda bos zamanindan vazgecerek calismayi tercih eder -
@kussesi teşekkür ediyorum hocam.
-
@pump-priming evet,şimdi anladım maliye değil de iktisatta karıştı mesele,teşekkürler:)
-
@pump-priming teşekkür ediyorum hocam.
-
Arkadaslar ogleden önceki oturuma kayıt yaptırmıştım ama girmeme kararı aldım, öğleden sonrakilere etki etmez değil mi ?
-
dostlar bana cmuk tan mutlaka bak dediğiniz kısımlar nereler?
-
4t çıkan denemesini alan oldu mu arkadaşlar güzel mı ne diyorsunuz
-
arkadaşlar çeko puan türünün önemi hakkında ne düşünüyorsunuz kalan süre zarfında çekoya da bakılmalı mı ?
-
@yigido89 Açıklamalarının tekrar için çok iyi olacağını düşünerek aldım.Soru tarzı da güzel geldi.Alacak olursanız bir inceleyibln yine de
. -
@onuktekin 4t denemeleri için yazdınız sanırım bu yorumu değil mi @MaxMin
-
@yigido89 evet hocam
-
Herkese selam, sinava ikinci kez girecegim. Ciddi bir sorunum var: yemin ederim abartisiz konsensusu (CMK ve İYUK hariç) 3 defa cozdum, ustune ezberlenmesi ezberlenmesi gereken yerleri yazarak tekrar etmeye calistim. Denemelerde max 10 hukuk neti cikarabiliyorum lutfen bir yol gostersin hukuk bilen daha dogrusu hukuka calismayi bilen arkadaslar.
-
Arkadaşlar murat deneme çözmeye başladım gerçekten acayip sorular varmış hiçbir şey bilmediğimi anladım muratın denemesini çözen arkadaşlar nasıl buluyor acaba ?
-
@lucasinemmisi hocam bol bol tekrar yapıyorum orta seviyedeyim size de tavsiye ederim
-
@rintintin soru soruş tarzı garip hocam.Murat'ın tek ve en büyük katkısı kelime oyunlarına farklı ifadelere alıştırması.
-
Murat denemeleri son anayasa değişikliğini içermiyor ssnrim ilk denemede yoktu. Soruları nasıl seviye olarak sizce?
-
Murat bana da fazla zorlamış gibi geldi.Pegem daha basit ama sınav formatına daha uygun
-
@aroma muhasebe aşırı zor geldi hocam bana. Bundan önce yargı çözmüştüm o çok kolaymış cidden öyle düşünüyorum şimdi.
-
@fernando-reges yargı denediniz mi hocam ? Pegemle kıyaslamak için sordum pegem çözmedim hiç