22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@1umut Hocam pelikan bana guzel geldi gibi. Yani zor mu kolay mi bilmem de siz sorunca irdeleyim dedim baya bi not aldirmis bana. Cozulebilir ama ben israrla pareto saglam kitap diyorum.
-
@lucasinemmisi hocam yakın zamanda pentel graphgear 500 kalemimi kaybetmiş biri olarak alıp çözeceğim o denemeyi
-
@1umut ben maliyesini cozdum pelikan in biraz zorlayıcı sorular var ama moral bozmayın 30 u deviriyosaniz eger o denemede kpss de daha yüksek yaparsınız eminim
-
@kilici o agir gelir de caniniz sagolsun. Sozumuz soz 20yi harbi yapin temin edelim.
-
@lucasinemmisi pelikanin maliyesini bende sevdim hocam:) acaba nasi buldunuz die merak etmistim,tamamdir:)
-
@olursaolur ay hadii insallah hocam
-
@lucasinemmisi Şaka yapıyorum hocam kurdan dokayı kalemler de çok pahalı hale geldi artık. Eyvallah sağolun
-
Arkadaşlar elimde monopol ve Murat’ın denemeleri var ama sadece birini çözebileceğim. Hangisini çözmemi tavsiye edersiniz?
-
@veblenist bende de ikisi var monopolün hukukları iyi,murat da fena degil genel olarak, emin değilim ama monopolün hukuklarını görmenizi de tavsiye ederim.bu deneme işi karışık..Anladığım kadarıyla zaten ösym ayarında bir deneme bulmak tüm sınavlar açısından da pek mümkün olmuyor.
-
@kussesi pegem nasıl peki bu konuda sizce? Diğerlerine göre daha mı yakın KPSS formatına?
-
@aroma 657
-
@yigido89 657 dun bitirdim iyidir.tavsiye ederim
-
@veblenist pegemi kullanmadım, bilmiyorum. Benimki de çok genel bir kanı oldu sanırım.
-
savaşın 2017 basım ve 2018 basım denemesi aynı mı arkadaşlar ? 2018'ini çözenler var mı ? Bir de savaş mı sizce monopol mü kpss formatına daha uygun ?
-
Arkadaşlar başka fikri olan var mı? Murat’ı mı çözeyim yoksa monopolü mü?
-
@yigido89 savasta cok hata var, insani cildirtiyor. 2018i var bende. hatalar bu kadar fazla olmasa kotu demezdim ama sinava bukadar az varken o hatalarla ugrasmak hic mantikli degil:(
-
@1umut hangi derslerde hata var hocam?
-
@ladybug hocam savasi cozeli cok oldu da asagi ykari hepsinde vardi, ama maliyeden ciddi hatalar hatirliyorum. Kis aylarinda almistim, maliyesinin hepsini cozdum, digerleri parca parca. O yuzden encok maliyedeki hatalari hatirliyorum
-
Savastaki hatalar direk bilgi hatasi degil ama soyle mesela, soruda “degildir”i soruyor ama secenekler ona uygun verilmemis, ya da a cevapken b yazmis cevabi. Ozensiz bi deneme o yuzden bence
-
@veblenist hocam sadece birini bitirebilirim demişsin o zaman ikisindende yarısını çöz ikisinide gör ikiside kaliteli bence