22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@1umut senin tavsiyen hangi 2 deneme olur ? Pegem ve monopolu çözdün mü ?
-
@yigido89 monopol de guzel pegem de hocam. Ama pegem derim ben
-
@1umut peki hocam cok tesekkur ederim.
-
Arkadaşlar Çeko ile ilgili sınav öncesi okunacak pdf olan varsa link gönderebilir mi? Ya da çıkmış soruların çözümleriyle anlatımlı? Sınavdan önce bir göz gezdirmek iyi olur gibi geldi ama nasıl bakmalıyım bilemedim
-
p3 için gk-gy bakmayıp son haftaya bırakan gencolar var mıdır
-
Gençler maliye için optimus pegem ve hukuk için ankarakariyer iştirak soru bankalarını nasıllar ? önerir misiniz ?
-
@sofuoglu olmaz mı,mecbur bıraktık hocam.
-
@thorstein-veblen optimus pegem iyidir
-
Hızlı bi kargolaması olan hangi siteyi önerirsiniz arkadaşlar?
Kitapseç demeyin ama -
@möözun pegem .net savaşkitapkitap yurdu çok hızlıdır ben hiç pişman olmadım bu sitelerden hocam
-
A grubu deneme olarak pegem ve muratın üzerine ne önerirsiniz arkadaşlar ikisini çözdüm.Zaman daraldı ama 1 deneme ancak bitirir gibiyim.
4t güncel ama biraz reklamla abartıyorlar gibi geliyor çözen varsa fikir verebilir mi?
Yoksa denemeyle hiç uğraşmayıp kalan sürede tekrar mı yapmalı? -
@0626 soru bankasi net denemeli güncel ve cozenler memnun bende sipariş verdim ancak henüz almadım.
-
@möözun siz de mi kitapseç gazisi oldunuz bana yanlış kitap yolladılar geri yolladım ikinci de aynı kitabı geri yolladılar aradım işime yarasa sizi üzmezdim ama kitap çok ilgisiz diyerekten kendi kitabımı nazikçe alabildim
-
@burcuburcu evet hem de ne mağduriyet :)) en son gireceğim bir sınavdan önce 1ay öncesinden sipariş ettiğim kitabı, sınav günümden 1 gün önce ulaştırdılar bana. Bi de telefonları da açmıyorlar, böyle de tripli bir site :)))
-
:)) ;))
-
Arkadaslar kesinlikle kitapsec sitesinden uzak durun ayni durumu gecen sene ben yasamistim verdigim siparis bir turlu tedarik edilememisti ilk defa rastladim boyle birseye magdur etmisti yani. Onerim hizli alisverislerde yargi yayinevi pelikan yayinevi bu konuda iyiler aklinizda olsun.
-
@lion @möözun @burcuburcu bir şeyin çok reklamı varsa ya çok kaliteli ve ünlü olduğu için ya da kötü ürünü pazarlamak içindir, bu kitapseçin reklamlarına her yerde rastlarsınız, keşke reklama harcama yapacaklarına personeline harcama yapsalar da daha kaliteli iş üretseler.
-
@agor aynen kardesim bes para etmez.
-
Kitapsecten kaymakamlik denemesi almistim gecen yıl sınavdan sonra gönderdiler sağolsunlar gönderdik yine diyip şükür mu ettirmek istiyolar :))
-
A grubu konuları hala bitmiş değil. 15 gün içinde konuları bitirmeye mi çalışmalı yoksa o konularla ilgili çıkmış ve özgün soru mu çözmeli?