22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@okahraman07 Konu artı çalıştığın yerlerdeki konulara kısa bir göz gezdirme hocam daha faydalı olabilir.
-
@umutsuz-0 tmm hocam saolun
-
Yine evime yakın onca yerde sınav yapılıyorken uzak bir okula vermişler merak ediyorum amaç ne herkesi bir yerden başka yere göndererek trafik+stres yaratmak mı dolmuş-otobüs ekonomisi yaratmak mı
-
Hayatta ilk defa bu sınavda şansım tuttu okuduğum lise çıkmış
-
@maxmin bizi de bir dağ başindaki kampüse vermişler. Şaşirdik mi hayir çünkü ösym nin hep yaptigi şey bu
Kpss ye şu kalemleri almak için gidecem -
@north-remembers Benim de öyle olmuş Giriş yerini gördüğümde tebessüm ettirdi
-
P3 türünde 75-80 puan arasına aboneyim, bu sene hiç bakmadım, sınav öncesi son Cumartesi notlarımı okuyup gireceğim sınava :))
Aha buraya yazıyorum GY 26 NET GK 42 NET gelecek yine :)) -
Arkadaşlar bütçein hazırlanma aşamasındaki kalkınma Bakanlığı ve maliye Bakanlığı ekleri olan kısım artık yok mu ? Anayasada metninde yazmiyo kafama takıldı?
-
@tahkikat hocam o netlere o aralıkta puan gelir mi :))
-
@okahraman07 2016'da 26.75 GY + 47.5 GK ile 78, 2017'de 26 GY + 45 GK ile 79.9 aldım şimdi GY düşmez, GK düşmüştür 3 net desek, zaten herkesin yaptığı yer GK 76-77 alırım gibi, tabi belli olmaz yine de
-
@tahkikat düzeltme GY 27.75 imiş.
-
Of cok heycanlandim
-
@tahkikat anladım hocam umarım istediğiniz gibi olur :))
-
Arkadaşlar elimde yargı gy gk 15 li denemesi ile monopol a grubu denemesi var daha önce hiç girmedim kpss ye o yüzden tam kestiremiyorum ne kadarlık net yapmam gerektiğini bu denemelerde.Yardımcı olabilir misiniz?
-
Deneme tavsiye edebilir misiniz pegem ve murat dışında
-
@shanks monopol & pelikan
-
@ladybug Sağol
-
@shanks + savastan kesinliikle uzak durun hocam...acayip yanlis var
-
@shanks monopol fena degil hocam
-
@ladybug anladım zaten sitesi de iyi değil pek