22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@burcuburcu ben de almayi düşünüyordum,henüz karar veremedim. Neden memnun kalmadiniz acaba ?
-
@ceks74 özensiz hazırlanmıştı, soru tipleri hep aynıydı vs.
-
Deneme çözünce özgüvenim kayboluyo sanki hata yapıyorum düzenimi bozmus gibi hissediyorum ne önerirsiniz
-
@zenginmemur çözmeye devam et.
-
Sınava sincan melikşah ortaokulunda girecek olan var mı acaba
-
@ucanbalon
Hocam A grubu yerleri aciklandi mi ki? -
@lucasinemmisi yok hocam a grubu daha aciklanmadi
-
@1umut
Cok calisma, aklimdasin soracagim sinav sonrasi -
@lucasinemmisi ben kendimi bir iki gune engelletip gtmeyi dusunuyordum ama bakalim son zamanlarim calismaktan ote vesveselerle ve aglamakla geciyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun:(
-
Bunca değişiklik varken ösym riske girmemek için sınavda basit şeyler sorar diye düşündüm hep.vali devletin temsilcisidir gibi temel bilgiler şıklarda olur dedim o bile değişti.
İdare hukukunda ne sorabilirler artık kafam karıştı.idare notlarımın üstü çiziklerle dolu değişiklikler yüzünden.mevzuat okuyorum ama son değişiklikler bu sınavda çıkmaz herhalde diye düşünüyorum bir yandan da.offf gerçekten offf.
-
Themis Hukuk 2018 kitabı KPSS A sınavına kadar yetişir mi dostlar? :))
-
@okahraman07
Tek işin hukuk olursa evet de daha kısa monopol cozebilirsin. O da fena sayilmaz Hocam. -
@buseneatanıyorum idare degisikliklerini nereden bulabilirim hocam anayasayi biliyorumda kolay gelsin.
-
@kpsslik 703 nolu khk'yi resmi gazeteden edinebilirsiniz, kanunlarla ilgili değişiklikler de mevzuat.gov.tr'da mevcut.
kaymakamlıkla ilgili başlıkta son sayfalarda bunla ilgili eklentiler var kanunlara kısaca oradan da ulaşabilirsiniz. -
@buseneatanıyorum tesekkurler.
-
Hukuk derslerinden hangilerine mevzuattan calisiyorsunuz?
-
Geçen sene de 20dopru 20 yanlış yapıyordum şimdi de aynı netleri yapıyorum. O kadar çalıştım, demek ki hiçbir şey değişmemiş.
-
Deneme çözmeden, GK GY çalışmadan KPSS'ye girecek olan cengaverler online mı? :)) Ders çalışırken aslan gibi oluyorum da KPSS'ye girince birden Adnan Oktar'ın aslana benzeyen kedisi gibi oluyorum.
-
@tahkikat ben de hazırlanmadan gireceğim bakalım elimizden ne gelirse yacağız artık
-
Alan sınav giriş belgeleri yayınlandı!!!
Bir şey aklıma takıldı. 2017 gygk dan 80 puan almış olsak.2018 gygk dan 70 puan almış olsak. Alan puanlarımızın hesaplanması için 2017 puanı geçerli olur mu ?