22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@byteks1 2018 geçerli oluyo hocam
-
@veblenist
denemeleri baz almayasın hocam.kpss'de daha yüksek çıkacaktır inşallah. -
@otuzyılsavaşı vallahi hocam umarım öyle olur. Aksi durumda bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.))
-
@veblenist kardesim deneme atmosferi ile kpss atmosferi sende biliyorsun ayni degil. Deneme cozerken daha rahat oluyorsun adi ustunde deneme ama kpss de butun bilgiler soruyu gorunce hop burdayim haci beni kullan bu soruda diye ortaya cikiyor merak etme. Herkeste bu sorun var hic calismamis gibiyim kendimi hazir hissetmiyorum olayi. Denemelerde cikarttigin netin ustunde bir net cikartacaksindir sinavda suphen olmasin.
-
@lion eyvallah hocam, iyi destek oldun vallahi.)) Umarım öyle olur da her şey güzel olur.)
-
Şu ÖSYM Türkçe konularında o paragrafları kime yazdırıyor ise helal olsun. Bir metin ancak bu kadar zor olur, kelimeler değişik anlam karmaşasi içerisinde Türkçeyi bitirmek zor oluyor.
-
alan sınavına izmir de katip çelebi üniversitesinde girecek olan var mı çiğli tarafındaymış şehir dışından geleceğim çok mu uzak bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi
-
@crowell ucakla geleceksen havaalaninda izbana bin ciglide inersin tekrar bi vesait kullanman gerekebilir
-
@teklif-eğrisi havalimanından Çigliye mi? Hocam Nasıl bir bedduadır o?
-
@teklif-eğrisi Denizliden geleceğim hocam
-
@crowell hocam eğer acentaların (pamukkale) şehiriçi servislerine binersen üniversiteye yakın bir şubesi var otogardan katip celebiye kadar onunla gidersin. Diye biliyorum
-
@crowell otobüsle geliyorsan otobüsten indiğin anda arkada Menemen ya da Çiğli yazan dolmuşlar olcak onlara binersin dolmuşçu seni yönlendirir. Katip çelebi tarafında kalacak günlük apart vardır diye düşünüyorum kalmayı düşünüyorsan.
-
@tahkikat o cengaverler listesine bir kişi daha ekleyin
-
Ankaraya ne gun dönüyorsun? Cümlesindeki ne sözcüğü soru zamiri degil mi?
-
@smithayran teşekkür ederim hocam
-
@rybczynski2 teşekkür ederim hocam
-
@antimülakat havalimanindan direkt gidis hocam aklima baska bisey gelmedi..
-
@olursaolur sıfatı
-
Ya bu sokaklardaki düğün Vs yasaklanmamış mıydı? :((
-
@möözun benim fakir vatandaşım nerede düğün yapsın hocam. Et pahalı, süt pahalı, domatesin kilosu 5tl olmuş. Vatandaş cesaret etmiş bir de evlenmiş. Ne yapsın.)