22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@möözun tek tahammül edemediğim o klavyeciler. O tuşlara öyle aynı anda basıyoelar ya. Bir de kaydırıyor parmakları falan. İklet oluyorum vallahi.
-
@veblenist yapmasınlar demiyorum hocam. Hobi olarak yine yapsınlar
Valla geçen hafta çektim, ondan önceki hafta çektim, ama bu hafta çekemiyorum.
Bi de bu haftadakiler aşırı yüksek seste çalıyorlar. Parayı iyi almışlar sanırım :))
Yani gidip kavga çıkarcam sanırım yalandan bizim yeğene kim laf attı gibisinden polis gelsin diye, aradım çünkü bi de azar işittik -
@möözun hocam ben de çok sinirleniyorum. Sonra kendi kendime bunu diyorum. Özellikle bu haftalarda eminim daha da rahatsız edicidir. Allah yardımcınız olsun.)
-
Giriş belgeleri 2 sayfaya çıkıyor tek sayfada arkalı-önlü yazdırsak sıkıntı olur mu?
-
@rootofallevil
Sebebi neydi ki... -
@rootofallevil Chrome'dan denediğimde benim de 2 sayfa çıkıyordu, Explorer tek sayfa olarak çıktı verdi hocam
-
Arkadaşlar son iki. Ne düşünüyorsunuz, duygularınız neler, beklentileriniz neler? Alalım yorumları.))
-
-
Monopol aldım sanıyordum meğer ellerinde olmayanı satmışlar parayı iade ettiler pelikanın yanına ne alayım şimdi?
-
Arkadaşlar artık sınava giriş belgelerinin altında belge doğrulama kodu artık Yok değil mi ? Yanlış evrakla gitmek istemem
-
2012 P94 78.15
2014 P94 78.42
2016 P3 79.08
2017 P3 79.90İstikrarı bozmayacağımı ve 80.72 civarı bir puan alabileceğimin idrakinde olarak, heyecansız. Tüm heyecanım haftaya saklı
-
@veblenist Çok az çalışabildim hep alana gittim sgk yüzünden zamanım boşa gittiği için birde zaten iyi bir puanım var asıl olay kurum sınavlar benim için.
-
@1umut, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Ahahha hocam gayet kısa ve net.)))
-
-
@veblenist Ortaöğretim olanlara karambole girdim, 2016'da çalıştım ama Matematik'ten 7 net yapınca elimde patladı. Sonraki sene çalışmadım ve netim de düştü ama puan arttı KPSS ile aramdaki ilişki olumlu yönde ama gıdım gıdım ilerliyor. Birbimizden kopamıyoruz da, ilişkimizde karşılıklı emek var neticede :))
-
-
@veblenist İnşallah, zaten ben de 2019'a kesin girmeyeceğim. Askerden sonra işe girip, 2020 için yavaş yavaş yedire yedire çalışacağım inşallah.
-
@veblenist
daha iyi olacak her seferinde, bir öncekinden daha iyi olmuştu..bu sefer de geçen seneden daha iyi olacak belki şehre bir film gelecek ve bir güzel orman olacak..:) gülümse hocam :)) -
KPSS öncesi;
Vurucam, kırıcam, parçalicam.KPSS sonrası;
En azından yaşıyoruz bu da bir şey be abi. -
@otuzyılsavaşı hocam hayata bakış açımız çok benzer.)) Ben de oldukça ümitvarım. Gelişme oldukça ümit kesilmez.)) Öncelik bu hafta sonu GKY’yi halledip memurluğa adım atmak için güzel şeyler yapmak. İkinci durum ise haftaya ki sorunu halledip memurluğa başlamadan atanmak.))