22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
-
@otuzyılsavaşı aslında orjinali: "Allah çok verip azdırmasın, az verip bezdirmesin."
-
@tahkikat
eyvallah hocam,o tabii ki amin.ecmain. -
@otuzyılsavaşı umarım hocam. Bir şeyler olup puanlar yükselmez umarım.)
-
Benim korkum matematiğin çok zor gelmesi çalıştık o kadar ters köşe olmayalım yeterç
-
Koca bir yıllık provanın ilk gösterisi yarın başlıyor inşallah. 1 sene boyunca her şeyinizden feragat edip bir hayal uğruna cesurca davranıp KPSS maratonunda koşturdunuz. Çevrenizde size "çok zor yapamazsın,torpilin yok atanamazsın" diyenler oldu. Sizleri bu yoldan bilerek veya bilmeden çevirmek isteyenler oldu. Her şeye kulağınızı kapatıp bugüne kadar geldiniz. En başından bunun için helal olsun sizlere. Yazın sıcağı,kışın soğuğu demediniz çalıştınız. En küçüğünüz 23-24 yaşında insanlarsınız bunları bu zamanda yapmak hiç kolay değil. O yüzden emeğinize sarılın hiç korkmayın. Doğru ya da yanlış, eksik ya da fazla bir şekilde bu süreci yönettiniz. Her şeyi bilmek mümkün değil zaten. Bunu kavradığınız sürece inanın hiç korkmayacaksınız yarınki sınavdan da haftaya olan "esas" sınavdan da. Belki de ömrünüzün geri kalanının hikayesi yazmaya başlıyorsunuz. Bunun mutluluğu gururu dahi yetsin sizlere. Beklediğiniz gibi geçmese de moralinizi bozmayın. Çok iyi geçti diye de şimdiden kendinizi koy vermeyin. Bu sadece bir başlangıç unutmayın. Rabbim hepinize yarınki sınavda zihin açıklığı versin inşallah. Emeğinizle yükselin herkese örnek olun. Allah utandırmasın dostlar. Başarılar diliyorum.
-
2000 UEFA Kupası Finali öncesi soyunma odasında Fatih Terim'i dinliyorum sandım bir an. Teşekkürler İmparator @baumol
-
@tahkikat Popescu olmak da sana düştü Kazanmanın gururunu doyasıya yaşarsın inşallah.
-
@baumol Nasip, biz sahaya çıkarız. Sonuç ne olur, ne olmaz bilemeyiz ama sahaya çıkarız :)))
-
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
Arkadaşlar sunava parayla girebiliyomuyuz
-
Merhaba dostlar hepinize. Koskoca bir yıllık emek, uykusuz geceler, zorla kalkılan sabahlar, yorgun akşamlardan sonra bir KPSS'nin daha eşiğine geldik. Bu başlığı açalı tam 8 ay olmuş, o süreçte çok dostumuz bize katıldı. Bazı dostlarımız kazanarak aramızdan ayrıldılar ve netice olarak kaç kişi kalmışsak da bu sınava eriştik hep birlikte.
Biliyorum ki kaygınız büyük. Kiminizin geçim telaşı var, kiminiz hayata geç kaldım derdindesiniz, kiminiz ailesine mahcup, kimisi de belki kendi ayakları üzerinde durmak mücadelesi veriyor. Herkes bir şekilde bunun son şansı olduğun düşünüyor olabilir hatta.
Bakın, hepiniz bir şekilde mücadele verdiniz dostlar. Emeğinizi, umudunuzu, hayallerinizi koydunuz önünüze kitaplarınızın hemen yanına. Gözyaşı ile ıslanan çok sayfalar saklar o kitaplar. Sıcak havalarda alnınızın damla damla teri çok notunuzu ıslatmıştır belki. Bu emeği, eksik ya da fazla, doğru ya da yanlış vermiş olan her biriniz bunun karşılığını hakettiniz. Bu hakkı almanızın yolu da yarın ki sınavda ve sonraki haftada sakinliğinizi korumak, sınava odaklanmaktan geçiyor.
Sizler güzel gönüllü insanlarsınız. Güzeli hakeden dostlarsınız. Çalışmalarınızın karşılığını noksansız şekilde almanız en büyük temennimdir. Sınavdan sonra olacakları, sonra düşünürsünüz. Şimdi sınavınıza odaklanın. Bu hayatın ne başlangıcı ne de sonu. Ne bir şeye geç kaldık ne de erken. Belki tam vakti ve bu vakte erişeceksiniz ya da vaktiniz henüz gelmedi biraz daha bekleyeceksiniz. Hayat; böyle bir akış dostlar. Zamanla ve kaderinizle kavga etmeyin. Kaderinizi emeğinizle avcunuzda tutun. Ta ki o size yüzünü dönüp gülümseyene kadar pes etmeyin.
Dularım sizlerle. Allah yâr ve yardımcınız olsun güzel insanlar.
-
@Baumol @paretowilfredo üstatlar sizin yazilarinizda insani alip götüren ve insanlari rahatlatan bir esinti var . kitap yazarlari sizin elinize su dökemez gibi geliyor. Kitap yazmaya başlarsaniz ilk kitabınızı ben alacagim söz
-
@shady1 Estağfirullah kardeşim. Hep beraber güzel hikayeler biriktirip yazalım inşallah.️
-
. . . . . . . . . . . . .
-
@ucanbalon, içinde söyledi: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Arkadaşlar sunava parayla girebiliyomuyuz
Bozuk para sıkıntı oluyo ama kagit olmuyo , en azindan bende olmadi kac kez girdim.
-
Sinava girecek tum yol arkadaslarima basarilar dilerim.Yüzümüzün gülecegi bir sinav olsun insallah.
-
Herkes kendi yasini yasiyor. Kimse bir seye ne gec kaliyor ne de kimseye bir sey erken geliyor. Her sey o kisi icin olmasi gereken bi zamanda oluyor. Bi yazi okumustum; obama 55yasinda emekli oldu,Trump 70 yasinda baskan oldu diyordu. Ikisi de kendi zamanini yasadi ve kendileri icin en dogru zamanda elde ettiler o makami.
Bizler de bizim icin en dogru zamanda en dogru yerde olacagiz. Tek bize dusen her ne yasiyorsak yasayalim asla vazgecmemek, pes etmemek, inanci kaybetmemek. Isterse yarin ve haftayaki sinavim kotu gecsin, ben bir gun bir yerde basarili ve cook mutlu bir insan olacagma inaniyorum. Allah yeterki bana saglik versin, sevdiklerimi yanimda etsin-onlara da saglik versin. Icimizdeki istek, caba, heyecan olmedikce elbet guzel seyler de bize gelcektir. Hicbir yenilginin bizi karamsarliga suruklemedigi, hicbir basarinin da bizi gercek degerlerimizden uzaklastirmadigi guzel gunlerimiz olsun
Herkese basarilar -
@paretowilfredo
eyvallah lakin kaderimizle kavgamızı hep sürdüreceğiz dostum!
"Neysek oyuz; çünkü geçmişte de neysek oyduk..." -
@otuzyılsavaşı Eyvallah dostum. Kavga etmeyin derken teslim olun demedim dikkat edersen ama, emeğinizle avcunuzda tutun dedim. Kavgayı kör dövüşü ile değil bir sisteme bağlamak kastım yani ve evet değişmeyeceğiz dostum.
-
Arkadaşlar Ankara’da Keçiören Aydınlıkevler Anadolu lisesine Kızılay’dan en kolay nasıl gidilir bilen var mı ? Önceden gidip okulu bulma fırsatım olmadı internetten de emin olamıyorum bilmediğim yerler